IMG_4540.jpg
IMG_4540.jpg
banner_turné1.jpg
banner_turné1.jpg
banner_turné1.jpg
banner_turné1.jpg
banner_inhouse1.jpg
banner_inhouse1.jpg
banner_inhouse1.jpg
banner_inhouse1.jpg
banner_inhouse1.jpg
banner_inhouse1.jpg
IMG_4540.jpg
IMG_4540.jpg
IMG_4540.jpg
IMG_4540.jpg
IMG_4540.jpg

TEAM


TEAM


Turné_kvadrat.jpg

Det finns en styrka utan motsvarighet i att möta någon ansikte mot ansikte. Ett möte som kan sätta kurs för livet. Mot ett liv där Jesus är i vardagen, där vi lever för andra och där vi tillsammans skapar en bättre värld. I Turnéteamet skapar ni energin och glädjen som får någon att orka fortsätta dela sin tro.

Turnéteamet kommer spendera mesta delen av tiden on the road. Det blir ett spännande år utan motstycke. Du kommer göra avtryck i människors liv samtidigt som du själv tar intryck som blir minnen för livet.

Tillsammans kommer ni använda er kreativitet och utforma event av olika storlekar - allt med syftet att aktivera och inspirera! Sedan kommer ni ge er ut på vägarna och göra ungdomsmöten, event, workshops och samlingar för Ny Generation-grupperna. Med jämna mellanrum kommer ni landa i NG-huset för att ladda om och fylla på.

Ni kommer möta unga kristna på massor av olika platser. En del kommer känna att de har tappat glöden och att de behöver ta ett nytt beslut att vara aktiv i sitt kristna liv. Andra kommer tycka att det är svårt att våga och de kommer behöva känna att någon tror på dem. Ytterligare andra kommer inspirera dig i din tro genom det de gör på sina skolor med Ny Generation-gruppen!

Turnéteamet är för dig som tycker mer om att träffa folk än att sova. Det blir ett år med nya vänner i nya städer. Det är dags att springa framåt, in i nästa äventyr. Den bästa läraren är erfarenhet.

Vi söker dig!

Hitta det/de alternativ som passar dig och sedan är det bara att fylla i ansökan. Länken till ansökan ligger under varje områdesbeskrivning. Frågor? Maila hej@nygeneration.se!

Inhouse_kvadrat.jpg

Tänk dig en plats där du tillsammans med ett gäng nya vänner skapar riktig hjälp och inspiration för hjältarna som delar Guds kärlek i sin vardag på skolan. Den platsen är teamet In House på Ny Generation. 

Personer med olika potential och skills kompletterar varandra i ett team som tillsammans kommer pressa de kreativa gränserna för vad som går att göra. Bibeln talar om att vi är i världen men inte av världen. In House på Ny Generation tänker vi att Jesus ska få synas och höras där folk finns. Det innebär att finnas på sociala medier, i folks telefoner - helt enkelt i deras vardag. Detta görs genom filmer, design, texter och schyssta hjälpmedel för att driva kristen skolgrupp och leva ut sin tro där man är.

In House blir du en del av ett team kreativa talanger som under året kommer omvandla talang till expertis med hjälp av faktisk erfarenhet. Du kommer jobba för riktiga grupper, på riktiga skolor men också förverkliga dina egna visioner och idéer. Ny Generation In House är en arena där du får utveckla just din kreativa talang, din kunskap och de attityder du behöver för att lyckas i en värld i konstant förändring.

In House möts ni som gillar text, ni som skapar film eller foto, ni som är kungar på att organisera och ni som sätter färg och form. Tillsammans bildar ni ett oslagbart team som sätter fokus på att se till att alla får chansen att höra om Guds kärlek. Ni som team, är Ny Generation-gruppernas resurser, hjälpare och hejaklack - en ovärderlig insats som kan betyda skillnaden för om en ung person klarar att stå upp för sin tro eller inte.

Vi söker dig!

Hitta det/de alternativ som passar dig och sedan är det bara att fylla i ansökan. Länken till ansökan ligger under varje områdesbeskrivning. Frågor? Maila hej@nygeneration.se!


Svårt att veta vilken roll som passar just dig? Gör vårt test!
Välj de påståenden som du tycker stämmer bäst in på dig och se resultatet.

banner_turné1.jpg

COACH


COACH


 

Coach

Coachen i Turnéteamet har mötet med Ny Generation-grupperna som huvudfokus. Du är energin som inspirerar unga kristna att fortsätta förändra atmosfären på sin skola och i sin vardag.

IMG_4590.jpg

Tillsammans med resten av Turnéteamet kommer du tillbringa mycket tid on the road, åka till olika platser på event, ungdomsmöten, workshops mm. På plats kommer ditt fokus vara att uppmuntra, inspirera och hjälpa skolungdomar att starta Ny Generation-grupp eller ta nästa steg vidare med sin befintliga grupp. Du kommer bli expert på vilka resurser som finns för NG-grupperna, vilka rättigheter de har för sin grupp och framförallt på att ingjuta mod, inspiration och glädje i att dela sin tro!

Du är den som är där fysiskt på plats, träffar Ny Generation-grupperna, ser dem i ögonen och säger “jag tror på dig”.

Ute på turné kommer du se till att alla ni möter känner sig sedda och får den hjälp och uppmuntran de behöver. Du kommer också medverka på scenen vid event för att genomföra olika sköna inslag! Du är antagligen en person som gillar utmaningar, att träffa nya människor och att inspirera andra. Du taggas av tanken på att utvecklas och utmana din egen tro. Det är kanon om du har erfarenhet av att vara med i en Ny Generation-grupp på skolan.

När du är på NG-kontoret kommer du gå igenom och ta tillvara på all ny information du fått när du varit på turné. Du kommer se till att ingen relevant information om hur det går för NG-grupperna går förlorad på vägen. Du kommer också vara med och driva bokandet av möten med Ny Generation-grupper inför kommande roadtrips.

En annan sak som du kommer lägga tid på mellan turnéveckorna är att tillsammans med resten av Turnéteamet vara med och ta fram passande event eller inslag för event i olika storlekar för samarbeten med olika kyrkor. Du kommer framförallt vara med och skapa happenings för monterområden eller roliga, intressanta eller stämningshöjande inslag på scenen.

Ny Generation är ett internationellt arbete, och som en del av Ny Generations team kommer du vara med och stötta även den delen av arbetet. Som coach kan det innebära att stötta grupper internationellt i de länder som inte har team. Ex. ha onlinegruppträffar när det efterfrågas och utveckla resurser som kan komma även de internationella grupperna till del.

Det är sällan vi förstår hur mycket ett möte, ett samtal eller ens ett ord kan få betyda för en annan människa. Som coach i Turnéteamet kommer du vid oräkneliga tillfällen vara den person som levererar det där ordet i rätt tid. 

Saker som du kommer göra mycket av som coach:

• Prata med människor IRL! Massor!

• Uppmuntra, inspirera och dela bibelord med unga kristna du möter

• Brainstorma galna satsningsidéer med NG-grupper

• Hjälpa NG-grupper gå från idé till handling

• Jobba tillsammans med andra roller när du är på NG-kontoret

Saker som är kul om du har någon erfarenhet av:

• Var med i eller driva en Ny Generation-grupp

• Dela tankar, bibelord, funderingar och/eller idéer inför andra människor

• Mingla! Du behöver vara en social person :)

Sista ansökningsdag är 25 april!
Närliggande områden:
Talare, Turnéplanner

Kolla den praktiska informationen om teamåret


Isak Larsson, teamare 18/19

Isak Larsson, teamare 18/19

Från NG-bloggen om denna roll:

Intervju med Isak Larsson, coach 18/19
Intervju med Maria Thorängen, teamare 09/10 och 10/11
Intervju med Samuel Holmgren, teamare 12/13
• 3 tips som gör dig till mingelproffs!
• Ekumeniken i praktiken
• 4 grejer som är go’ roadtrip-underhållning
• Tips för coachen
• På turné: What’s in my bag? - teamaren Andreas ger dig packhacks för en ultimat roadtrip.

 
banner_turné1.jpg

TURNÉPLANNER


TURNÉPLANNER


 

Turnéplanner

Det finns en styrka utan motsvarighet i att möta någon ansikte mot ansikte. Ett möte som kan få en Ny Generation-grupp att orka fortsätta. Vi behöver din effektiva planering och ditt strategiska tänk för att hjältarna på Sveriges skolor ska kunna få så många sådana energigivande möten som möjligt under nästa år. Livet på vägarna blir syfteslöst om man inte vet var man är på väg.

_MG_9614.jpg

Som turnéplanner kommer hela Sverige vara din specialitet då du ser till att teamet tar sig runt så effektivt som möjligt. Vi söker dig som tycker att det är en rolig utmaning att få med så mycket som möjligt på samma gång. Du har en gnutta storhetsvansinne och vågar spänna bågen, men är tillräckligt välplanerad för att ändå lyckas förverkliga även storslagna planer. Du njuter av att någonting är "tajmat och klart, in i minsta detalj". Så ja - du hade förmodligen varit Charles-Ingvar "Sickan" Jönsson, om du varit med i Jönssonligan. 

Du har en gnutta storhetsvansinne och vågar spänna bågen, men är tillräckligt välplanerad för att ändå lyckas förverkliga även storslagna planer.

Rent konkret så kommer din arbetstid vara en blandning av kontor och resa. Du kommer varva att tillsammans med resten av Turnéteamet vara ute på roadtrip, med att vara på kontoret och förbereda inför eller utveckla nästa resa. Du leder planläggningen för hur ni i Turnéteamet ska resa och jobbar tillsammans med framförallt coacherna fram den ultimata roadtripen.

Det är naturligt för dig att skaffa dig koll på saker och du gillar antagligen att skriva listor och sedan njuta av känslan att få saker gjort. Som turnéplanner kommer du att inför event vara involverad i allt från helhet till detalj. Du kommer vara den som ser till att resan blir effektiv men också att allt kommer med, då det är du som ansvarar för att sätta ihop pack- och transportlistor samt se till att alla medarbetare på turnén är informerade inför resan.

Du leder planläggningen för hur ni i Turnéteamet ska resa.

Som turnéplanner kommer du få vässa dina specifika talanger och möta många nya utmaningar. Du kommer ha ansvar och lära dig om hur olika typer av projekt fungerar. Du kommer tränas av personer med mångårig erfarenhet av projektledning. Under ett år kommer du proppas med riktig arbetslivserfarenhet kring att planera, organisera och projektleda.

Ny Generation är ett internationellt arbete, och som en del av Ny Generations team kommer du vara med och stötta även den delen av arbetet. T ex. genom att delta på online workshops med andra länder som Norge, Schweiz & Ryssland.

Det är sällan vi förstår hur mycket ett möte, ett samtal eller ens ett ord kan få betyda för en annan människa. Som turnéplanner skapar du förutsättningarna så att sådana möten kan äga rum. 

 

Saker som du kommer göra mycket av som Turnéplanner:

• Göra listor och scheman

• Träna på att projektleda

• Jobba tillsammans med andra!

Saker som är kul om du har någon erfarenhet av:

• Planera och organisera

• Styra upp resor (t ex gjort en resplan för familjesemestern)

• Driva arbetet i ett team (t ex en frivilliggrupp i kyrkan eller ett grupparbete i skolan)


Sista ansökningsdag är 25 april!
Närliggande områden: 
PlannerCoach

Kolla den praktiska informationen om teamåret


Rasmus Lundberg, teamare 18/19

Rasmus Lundberg, teamare 18/19

Från NG-bloggen om denna roll:

• Intervju med Rasmus Lundberg, turnéplanner 18/19
Q&A om teamåret
5 låtar att vara effektiv till
• Till dig som känner "Bring. It. On."
• På turné: What’s in my bag? - teamaren Andreas ger sina bästa packhacks för en ultimat roadtrip.
• Den ultimata spellistan för en ROAD TRIP?

 
banner_turné1.jpg

TALARE


TALARE


 

Talare

Som talare i Turnéteamet kommer du få massor av tillfällen att vässa dina kommunikations-skills i riktiga och livsförvandlande sammanhang. Du blir en av Ny Generations talare och kommer predika, hålla i andakter, workshops mm.

IMG_4587.jpg

Talaren är en del av Turnéteamet och tillsammans med dina teamkompisar kommer du forma och utföra Ny Generations event i olika storlekar. Väl på plats på eventen kommer du tala på scenen, men också göra det som är lika viktigt - nämligen möta människor efter mötet. Du kommer tillbringa mycket tid pratandes med andra ungdomar och Ny Generation-grupper som behöver pepp och uppmuntran att våga leva ut sin tro i sin vardag.

Med jämna mellanrum kommer Turnéteamet landa i NG-huset för att ladda om, fylla på och repa för nästa turnéperiod. Som talare kommer du då fokusera på att skriva och förbereda nya predikningar och andakter och förstås också öva och finslipa på dina talarinsatser. Under året kommer du tränas och få coachning av talare med många års erfarenhet.

Vi söker dig som drömmer om att predika eller få använda din personlighet och dina ord för att ge Jesus till unga människor. 

Då du inte är på turné kommer dagarna spenderas på NGs huvudkontor. Där kommer du lägga tid på att planera roadtrips för att åka ut och peppa NG-grupper i ett visst område. Som talare får du uppleva hela spektrat från att tala enskilt med en ungdom till att stå på scen inför hundratals. Men oavsett forum så har dina ord möjligheten att påverka, inspirera och uppmuntra.

På NG-kontoret kommer du också mötas med andra som jobbar med kommunikation på Ny Generation (t ex copywritern i In House-teamet, men också Ny Generations ledare). Ett tema som finns i en av dina predikningar kanske också ska bli en artikelserie på Ny Generations hemsida? För att få en stor organisation att prata samma språk behöver man mötas, diskutera och tänka kreativt!

Ny Generation är ett internationellt arbete, och som en del av Ny Generations team kommer du vara med och stötta även den delen av arbetet. Som talare kan du få vara en del av att uppmuntra grupper internationellt. Ta fram innehåll till sociala medier och skapa resurser i andaktsform som även skolgrupper i Norge, Tjeckien och Estland kan läsa och inspireras av.

Vi söker dig som drömmer om att predika eller få använda din personlighet och dina ord för att ge Jesus till unga människor. När du lyssnar på en bra talare tänker du kanske “det där kommer en dag vara jag”. Du gillar antagligen att stå på scenen och framförallt drömmer du om att se den där glimten tändas i någons ögon när du får dem att inse att de faktiskt kan göra skillnad i sin värld. Ta en paus från skolbänken och ge dig ut på fältet. Förbered dig på att rita om kartan!

 

Saker som du kommer göra mycket av som talare:

• Tala inför publik och församlingar av olika storlekar

• Prata med människor!

• Träna på att tala

Saker som är kul om du har någon erfarenhet av:

• Tala inför folk

• Inspirera andra


Sista ansökningsdag är 25 april!
När du söker till talare kommer du bli ombedd att skicka in ett arbetsprov så att vi får en känsla för vad du kan och hur du uttrycker dig.

 

Närliggande områden: Coach

Kolla den praktiska informationen om teamåret


Från NG-bloggen om denna roll:

Kajsa Trogen, teamare 17/18

Kajsa Trogen, teamare 17/18

• Intervju med Kajsa Trogen, teamare 17/18
• Nervositet, adrenalin och en hel massa glädje! - Samtal med Kristina Florén, talare 16/17
• Intervju med Samuel Lewinson, teamare 08/09 och 09/10, som nu jobbar som pastor i Pingstförsamlingen i Örebro
• 3 tips som gör dig till mingelproffs!
• Ekumeniken i praktiken
• 7 tips för en bättre roadtrip-packning
• Den ultimata spellistan för en ROAD TRIP?

 
banner_turné1.jpg

REPORTER


REPORTER


 

Reporter

Som reporter kommer du jobba med sociala medier på Ny Generation. Ditt huvudfokus kan vara text eller foto och genom att blogga, instagramma, facebooka osv är du den som ser till att fler får höra om vad skolgrupperna och medlemmarna gör för att sprida Jesu kärlek!

IMG_4592.jpg

Oavsett om du fotar med din smartphone eller om du är en hejare med en systemkamera, så platsar du som reporter i Turnéteamet. Ditt fokus på turnéerna kommer vara att fånga pulsen i eventen vi gör och fånga upp folks sköna storys, idéer och vittnesbörd. Inriktningen på fotograferandet kommer vara att fota människor, mingel, liv och rörelse. Du kommer se till att vittnesbörd fångas upp och att det fotas bilder som ger ett ansikte till storyn.

Du kommer få ett ansvar för innehållet i sociala medier!

De storys och vittnesbörd du fångar upp kommer du dels pumpa rätt ut i Ny Generations sociala medier på eventen, men också spara och följa upp på när Turnéteamet mellanlandar hemma på NGs huvudkontor. Detta innebär att du som reporter kommer ta ett viktigt innehållsansvar för Ny Generations sociala medier under året. I detta kommer du jobba tillsammans med andra inom kommunikation på NG. Ny Generation är också ett internationellt arbete, och som reporter kommer du sköta även internationella sociala medier-kanaler och ta del av vittnesbörd även från utanför Sverige, t ex. Norge, Ryssland & Tjeckien.

Du har huvudfokus på antingen text eller foto beroende på var din styrka finns. Vi söker dig som tycker om att blogga eller njuter av att lägga upp en onödigt snygg bild på Instagram.

Som reporter i Turnéteamet kommer du ha huvudfokus på antingen text eller foto beroende på var din styrka finns. Vi söker dig som kanske tycker om att blogga eller njuter av att lägga upp en onödigt snygg bild på Instagram. Vi söker dig som dör lite när du hör en snygg formulering eller dig som går upp frivilligt tidigt på morgonen bara för att fånga "the golden hour". 

Med Turnéteamet kommer stor del av tiden tillbringas on the road. Ni kommer dock mellanlanda på NGs huvudkontor för att fylla på, ladda om och bearbeta material. Som reporter i teamet kommer det innebära att följa upp på vittnesbörd, skaffa bakgrundsinfo kring storys du hört på event, bearbeta bilder och göra längre telefonintervjuer. På event kommer du träffa massa folk och höra storys lite snabbt och för att skriva längre texter kommer du behöva mer info. Som reporter i Turnéteamet kommer du se till att allt fantastiskt som Jesus gör genom Ny Generation-grupperna inte går obemärkt förbi.

 

Saker som du kommer göra mycket av som reporter:

• Prata med människor!

• Instagramma, twittra, facebooka, snappa, blogga...

• Fotografera och redigera bilder
(antingen systemkamera+Photoshop eller smartphone+bildredigeringsappar)

• Vara med och planera vad som ska läggas ut i sociala medier

Saker som är kul om du har någon erfarenhet av:

• Hantera sociala medier

• Blogga/skriva

• Fotografera - antingen med systemkamera eller smartphone


Sista ansökningsdag 25 april!
Närliggande områden: 
Copywriter

Kolla den praktiska informationen om teamåret


Malin Danielsson, teamare 2016-2018

Malin Danielsson, teamare 2016-2018

 
banner_inhouse1.jpg

PLANNER


PLANNER


 

Planner

Kreativa idéer behöver kreativ planering och organisering för att bli verklighet. Vi söker dig som älskar att göra listor och styra upp världen omkring dig. Du blir en del av kärntruppen som får saker att hända.

IMG_4582.jpg

Vi tror att du kanske är en person som ibland kallas "kontrollfreak" av dina kompisar - och vet du vad - det är precis dig vi söker! Vi söker dig som gillar att skriva listor och sedan njuta av känslan att få saker gjort och pricka av grejer. Du är antagligen en person som gillar att ha koll och taggas av att höra att något ser omöjligt ut.

Som planner kommer du få vässa dina specifika talanger och möta många nya utmaningar. Du kommer ha ansvar och lära dig massor om hur olika typer av projekt fungerar. Du kommer tränas av personer med mångårig erfarenhet av projektledning. Under ett år kommer du proppas med riktig arbetslivserfarenhet kring att planera, organisera och projektleda.

Du kommer planera projekt för att ta fram nya resurser och hjälpmedel som gör det lättare att driva en Ny Generation-grupp.

Rent konkret kommer du planera projekt för att ta fram nya resurser och hjälpmedel som gör det lättare att driva en Ny Generation-grupp. Tillsammans med andra roller i In House, exempelvis grafiska designer, filmskapare och copywriter (som jobbar med text) kommer ni göra dessa idéer till verklighet. I en sådan kreativ process behövs ofta stora mängder research innan man hittar rätt. Där behövs personer som är skicklig på att "styra upp", men som också har egen kreativitet. Kreativitet handlar inte bara om estetiska saker utan om att tänka nytt och spränga gränserna. Kreativitet har faktiskt mycket gemensamt med problemlösning! Som planner är du alltså med och skapar resurser till grupperna, från det första spånarmötet till att gruppen har resursen i handen.

Ny Generation är ett internationellt arbete, och som en del av Ny Generations team kommer du vara med och stötta även den delen av arbetet. Som planner kan du få vara med och ta fram resurser för internationella projekt som t ex. NG Ryssland också kan använda när de samlar sina grupper i Moskva.

Som planner driver man också NG-shopen. Dels innebär det att spåna fram nya produkter som NG-shopen borde ha tillgängliga men också att skicka ut beställningarna som kommer in till webbshopen. När det är dags för att ta fram nya produkter jobbar ni fram dessa tillsammans med t ex den grafiska designern.

 

Saker som du kommer göra mycket av som planner:

• Göra scheman och listor

• Planera och organisera

• Göra research för olika projekt. Det kan vara personexempel för en predikan, locations för en film eller produktidéer för NG-shopen

• Problemlösa

• Vara delaktig i att ta fram nya resurser till Ny Generation-grupperna

Saker som är kul om du har någon erfarenhet av:

• Planera och organisera

• Jobba i grupp/vara med i eller driva Ny Generation-grupp

• Hybris :) Du får gärna vara en person som tror att du klarar vad som helst bara det finns tid


Sista ansökningsdag är 25 april!
Närliggande områden:
Turnéplanner

Kolla den praktiska informationen om teamåret


Från NG-bloggen om denna roll:

Lovisa Bäckström, teamare 17/18

Lovisa Bäckström, teamare 17/18

 
banner_inhouse1.jpg

GRAFISK DESIGNER


GRAFISK DESIGNER


 

Grafisk designer

Som grafisk designer In House sätter du färg och form på affischer, produkter, sociala medier, hemsidan, filmer mm. Ge kreativiteten en riktig utmaning under 19/20!

grafisk designer.jpg

Som grafisk designer In House kommer du jobba med design på alla möjliga sätt, för alla möjliga olika projekt och skapelser. Det kommer t ex innebära att skapa affischer, designa fräscha grejer för skolgrupperna och göra marknadsföring för event. Tillsammans med filmskaparna involveras du i filmproduktioner för att sätta färg och form på text eller annat som ska synas i bild. Du kommer också jobba fram produkter för NG-shopen tillsammans med andra In House.

Du blir den som bidrar med design som drar ögonen till sig, det som kanske får en skolungdom att stanna upp, tänka till och orka fortsätta lysa för Jesus på sin skola!

Tillsammans med reportern och copywritern kommer du skapa bildmaterial för Ny Generations sociala medier, hemsidan och kampanjsajter. Du kommer vara med och forma hur Ny Generation ser ut och därigenom hur Ny Generation kommunicerar. Bildspråk och ord behöver ha ett tätt samarbete för att skapa något riktigt bra! I det samarbetet blir du den som bidrar med design som drar ögonen till sig, det som kanske får en skolungdom att stanna upp, tänka till och orka fortsätta fortsätta lysa för Jesus på sin skola!

Ny Generation är ett internationellt arbete, och som en del av Ny Generations team kommer du vara med och stötta även den delen av arbetet. Som grafisk designer genom att skapa resurser för internationella arbetet, kanske hjälpa Schweiz med visuellt material för deras årliga satsning hyper action?

Grafisk design är ett stort område. Vi söker dig som antingen illustrerar eller layoutar, även om det är fantastiskt om du gör både och. Det kan vara att du gått Mediaprogrammet på gymnasiet och har en bred introduktionsutbildning till flera designområden, men det skulle också kunna vara så att grafisk design är ditt stora fritidsintresse. Det viktigaste är att du har öga för färg och form, talang för design och ett stort eget driv framåt! Du behöver vara hungrig på att lära dig mer om området och lösa problemen du möter på vägen. Om du är öppen för att experimentera med design kan 19/20 bli året då du får jobba med andra kreativa människor och tillsammans skapa riktiga grejer till riktiga skolgrupper som tar Jesus till sin vardag.

 

Saker som du kommer göra mycket av som Grafisk designer:

• Tänka kreativt!

• Sätta färg och form på saker

• Problemlösa

Saker som är kul om du har någon erfarenhet av:

• Adobe Illustrator/InDesign/Photoshop

• Layouta eller illustrera (eller båda)


Sista ansökningsdag är 25 april!
När du söker till Grafisk designer kommer du bli ombedd att skicka in arbetsprover så att vi får en känsla för vad du kan och hur du uttrycker dig kreativt. Arbetsproverna utformas efter vad du berättar att du har för skills.

Kolla den praktiska informationen om teamåret


Fredrik Frendin, teamare 2011-2013 Foto: Josefin Frendin

Fredrik Frendin, teamare 2011-2013
Foto: Josefin Frendin

Från NG-bloggen om denna roll:

• Så funkade projektet: NG-tidningen
• Intervju med Amanda Frankner, grafisk designer 16/17 och 17/18
• "Bilder finns överallt..." av Amanda Frankner, grafisk designer 16/17 & 17/18
• Intervju med Fredrik Frendin, grafisk designer 11/12 och 12/13
• 3 länktips för grafiska designers
• 3 låtar att vara kreativ till

 
banner_inhouse1.jpg

COPYWRITER


COPYWRITER


 

Copywriter

Om din passion är att sätta ord på saker kanske du är nästa års copywriter! Dina ord kommer läsas i sociala medier, på Ny Generations hemsida, på affischer, i böcker och i filmer.

_MG_9608.jpg

Som Copywriter In House blir du årets ordmästare! Du kommer skriva i massor av olika sammanhang och kommer få träna både din kreativitet, ditt fokus och dina språkkunskaper.

Rent konkret kommer du arbeta med copy (text) i alla typer av mediaprojekt. Detta kan innebära en slogan för en affisch, längre texter för kampanjsajter, marknadsföringstexter för nya koncept, oneliners till trailers etc. Du kommer behöva stark egen drivkraft och kreativitet. Det finns också möjlighet att skriva material på engelska till den internationella delen av Ny Generations arbete.

Du kommer skriva mycket material för användning online. Detta kommer gälla texter till mailutskick, hemsidor eller sociala medier. Det är väldigt bra om du är en person som redan gillar sociala medier! Du kommer också korrekturläsa andras texter före tryck eller publicering så du behöver ha bra språkkunskaper. 

Dina ord kommer läsas i sociala medier, på Ny Generations hemsida, på affischer, i böcker och broschyrer men också höras i manuset i filmer. 

Som copywriter kommer du jobba en hel del självständigt men också tillsammans med andra från Turné och In House. Tillsammans kommer ni skapa utmanande, idébaserad kommunikation utifrån tydliga syften och mål. Ditt fokus kommer vara ordet i kommunikationen och det gör att du också kommer jobba nära den grafiska designern när en trycksak görs och nära filmskaparna när vi skapar filmmaterial. I den typen av projekt kommer du ibland delta för att skriva manus. Du kommer vara en gränsöverskridande person som med dina kunskaper och din skicklighet med språket kommer sätta stämningen i allt Ny Generation producerar.

Med dina ord kommer du skapa tonläget för Ny Generation. Dina ord kommer läsas i sociala medier, på Ny Generations hemsida, på affischer, i böcker och broschyrer men också höras i manuset i filmer. Hur vill du att verkligheten ska se ut för unga kristna i Sverige imorgon? Som copywriter In House på Ny Generation kan du vara med och skapa den verkligheten. Dina ord påverkar.

 

Saker som du kommer göra mycket av som Copywriter:

• Skriva!

• Korrekturläsa

• Delta i många olika typer av projekt - allt från tidningsproduktion till kortfilmer

Saker som är kul om du har någon erfarenhet av:

• Skriva olika typer av texter

• Använda sociala medier


Sista ansökningsdag till teamåret är 25 april!
När du söker till Copywriter kommer du bli ombedd att skicka in arbetsprover så att vi får en känsla för vad du kan och hur du uttrycker dig kreativt. Arbetsproverna utformas efter vad du berättar att du har för skills.

Närliggande områden: Reporter

Kolla den praktiska informationen om teamåret


Alicia Wennstig, teamare 2011-2013

Alicia Wennstig, teamare 2011-2013

 
banner_inhouse1.jpg

FILMSKAPARE


FILMSKAPARE


 

Filmskapare

Ett år med kreativa risker, galna idéer och väl framförda budskap! Vässa dina filmskaparskills för en grym sak och skapa film som aktiverar och inspirerar Sveriges unga kristna. 

filmskapare.jpg

Som filmskapare In House kommer du jobba med all typ av film på Ny Generation. Detta kan innebära trailers, kortfilmer för predikningar, filmmaterial till våra kommunikationskanaler som hemsida och sociala medier etc. Ibland även för användning utanför Sverige i Ny Generations internationella arbete & kanaler.

Du kommer jobba tillsammans med andra In House men också tillsammans med andra i Turnéteamet, beroende på vad det är för filmmaterial ni ska skapa. Ett projekt skulle kunna vara tillsammans med andra filmskapare och t ex copywritern för att ni ska skapa en serie filmer till Ny Generations YouTube-kanal. Ett annat projekt skulle kunna vara tillsammans med andra filmskapare, en planner och Turnéteamets talare för att ni ska ta fram en film som ska illustrera en poäng i en predikan.

Förverkliga idéer, rita storyboards, planera vinklar, filma och klippa film blir din vardag!

Din roll som filmskapare kommer vara att ha ansvar för filmen från A till Ö. Du kommer driva förproduktionen kreativt - vilket innebär framtagande och konkretiserande av idén, hitta lösningar för att förverkliga idéerna, rita storyboards, och planera vinklar. När det är dags att faktiskt filma är det du som styr kameran. Därefter är det dags för efterproduktion och då sätter du dig vid klippbordet. Det är också kul om du har någon erfarenhet av att skapa effekter med hjälp av t ex Adobe After Effects. Viktigt för dig kommer vara att du har ett starkt eget driv för att problemlösa och för att lära dig mer om filmskapande genom erfarenhet.

Det kommer hända att du reser ut då det behövs för olika filmprojekt. Det kommer ofta vara så att ni kommer behöva resa ut för att nå en viss inspelningsplats.

Som filmskapare kommer du behöva använda din kreativitet och skaparglädje varje dag! Det blir ett år där du kommer ta kreativa risker och tillsammans med andra skapa coolt och bra material som både aktiverar och inspirerar!

 

Saker som du kommer göra mycket av som Filmskapare:

• Hantera fet utrustning :)

• Genomföra förproduktion för film = planera filminspelningar, göra storyboard etc

• Filma

• Klippa film

• Skapa effekter

• Problemlösa

Saker som är kul om du har någon erfarenhet av:

• Göra film

• YouTube

• Adobe Premiere Pro/After effects


Sista ansökningsdag är 25 april!
När du söker till Filmskapare kommer du bli ombedd att skicka in arbetsprover så att vi får en känsla för vad du kan och hur du uttrycker dig kreativt. Arbetsproverna utformas efter vad du berättar att du har för skills.

Kolla den praktiska informationen om teamåret


Emmy Flensted Waleij, teamare 17/18 & 18/19

Emmy Flensted Waleij, teamare 17/18 & 18/19

 
banner_inhouse1.jpg

WEBBUTVECKLARE


WEBBUTVECKLARE


 

Webbutvecklare

Ett år med riktiga projekt, för riktiga människor. Ett år att dyka ner i kod, utmanas och bygga nya möjligheter för Jesus att nå Sveriges unga.

IMG_4597.jpg

Som webbutvecklare In House kommer du jobba med utveckling av Ny Generations webbplatser. Detta gäller både hemsidan, kampanjsajter och hur vi använder sociala medier. Du kommer jobba tätt med andra In House, som t ex copywritern och kommunikationsansvarig. Tillsammans med dem och andra i teamet kommer du påverka, forma och skapa Ny Generations närvaro online.

Om du taggas av tanken på att ta ett år för att utveckla dina kunskaper genom arbetslivserfarenhet på området, är detta något för dig.

Du kommer också spendera tid på att kartlägga trender online - framför allt kring sociala medier. Det är positivt om du är en person med ett intresse för webbens utveckling. Borde NG finnas på en helt ny typ av social media? Du och plannern kommer vara drivande i den frågan och sedan bryta ny mark!

I din roll kommer du också jobba med utveckling och drift av de befintliga webbplatserna både för Ny Generation i Sverige men också i viss mån för Ny Generation i andra länder.

Under läsåret 19/20 vill Ny Generation dra igång ett par nya spännande projekt som kommer behöva skills i kodning och programmering. Om du taggas av tanken på att ta ett år för att utveckla dina kunskaper genom arbetslivserfarenhet på området, är detta helt klart något för dig.

 

Saker som du kommer göra mycket av som Webbutvecklare:

• Knacka kod

• Problemlösa :)

• Drifta befintliga webbplatser för Ny Generation Internationellt och i Sverige

Saker som är kul om du har någon erfarenhet av:

• HTML, CSS och Javascript (används på NGs hemsida)

• Testat att bygga appar


Sista ansökningsdag är 25 april!
Kolla den praktiska informationen om teamåret


Jacob Klapwijk, teamare 2010-2012

Jacob Klapwijk, teamare 2010-2012

Från NG-bloggen om denna roll:

• Intervju med Jacob Klapwijk, teamade 10/11 och 11/12 och jobbar nu som webbutvecklare på en startup inom e-handel.
5 låtar att vara effektiv till!
Tre tips för att boosta kreativiteten

 
banner_inhouse1.jpg

FUNDRAISER


FUNDRAISER


 

Fundraiser

Tycker du om att möta människor och triggas av utmaningen i att få med folk på tåget? Du vet vad du tror på och du ser det som ett roligt och viktigt uppdrag att förmedla det vidare till andra så de blir lika passionerade som du är. Då är du kanske Ny Generations fundraiser!

fundraiser.jpg

Som fundraiser blir du en viktig ambassadör och ibland personers första kontakt med organisationen och därmed ett ansikte utåt. Ny Generations vision är att inspirera, hjälpa och öppna upp för möjligheter för fler unga att leva ett aktivt kristet liv och du blir avgörande i att hitta personer som vill stötta detta. Ditt primära fokus blir att nå målgruppen som själva inte går i skolan men har möjlighet och vilja att ge till den yngre generationen. 

Ditt primära fokus blir att nå målgruppen som själva inte går i skolan men har möjlighet och vilja att ge till den yngre generationen.

Att teama som fundraiser passar dig som är en minglare och får energi av att möta någon ny. Att koppla med människor är något du älskar och du har lätt för att skapa goda relationer. Du är också målmedveten och taggas av att jobba mot tydliga siffermål. Du är envis och ingen quitter - då du ser ett berg kan du inte vänta med att bestiga det. Du är lite av en vinnarskalle. Då andra ger upp hör du bara Rocky-soundtracket i dina öron och fortsätter springa. 

Ett stort fokus för dig som fundraiser blir att hitta nya sätt att nå ut till människor och få dem att haka på. Ditt arbete kommer präglas främst av kontakt med människor och en del administrativt arbete, men en viktig uppgift är också att jobba fram kreativa lösningar och tillvägagångssätt tillsammans med andra inom olika områden som har med fundraising att göra. Det är därför positivt om du gillar att ta eget ansvar, har självdisciplin och inte tvekar att ta egna initiativ. Du kommer ha flexibla arbetstider som styrs utefter vad som behöver uppnås just den dagen. Rent konkret kan det betyda lediga förmiddagar och längre kvällar för att ringa samtal, eller ibland lämna kontoret och vara på resande fot. 

Ny Generation är ett internationellt arbete, och som en del av Ny Generations team kommer du vara med och stötta även den delen av arbetet. T ex. genom att delta på online workshops med andra länder som Tjeckien, Norge eller Ryssland och utbyta erfarenheter och tips på hur man kan tänka kring fundraising.

Du kommer spela en central roll i organisationen och ditt arbete skapar den grundläggande förutsättningen för att Ny Generation-grupperna ska kunna fortsätta sprida Guds kärlek på Sveriges skolor!

 

Saker som du kommer göra mycket av som Fundraiser:

• Ha kontakt med människor - ringa, maila, face to face osv.

• Jobba med siffermål.

• Engagera och inspirera andra!

Saker som är kul om du har någon erfarenhet av:

• Jobba med människor, (ex. butik, kundtjänst..)

• Mingla! Du behöver vara en social person :)


Sista ansökningsdag är 25 april!
Närliggande områden: 
CoachTalare

Kolla den praktiska informationen om teamåret


Andreas Häger, teamare 18/19

Andreas Häger, teamare 18/19

 
IMG_4540.jpg

Ansökan


Ansökan


 

Här ansöker du till teamåret 19/20!

Observera att du inte kan spara svaren till senare. Du behöver fylla i hela ansökan på en gång och sedan klicka "Skicka". Du kommer få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Om du inte får det, hör av dig till hej@nygeneration.se!

Namn *
Namn
Vad söker du?
Jag söker:
Kryssa i alla områden som är intressanta för dig. Det kan finnas vissa möjligheter att kombinera olika uppgifter.
Du måste inte välja något specifikt i första hand. Det går bra att bara kryssa i allt som är intressant ovan.
Låt oss veta om du har intressen inom de områden du sökt & vilka starka sidor du har som skulle funka bra i just de roller du kryssat i.
Ditt DNA
(Typ om du sjunger, spelar något instrument, kan fler språk etc.)
Jag skulle helst spendera en ledig kväll:
Vilka ord skulle du helst sätta upp på väggen:
Detta är mest troligt att ta min uppmärksamhet när jag borde plugga/städa/göra något annat viktigt:
Din historia
Ditt nu
Beskriv situationen du ser framför dig.
Snabbfakta om dig
Jag finns på:
Vi vill gärna hitta dig för att få sätta ett ansikte till din ansökan :)
(Fyra sista behövs ej)
T ex din ungdomsledare. Någon som känt dig längre.
Körkort *
Avklarade gymnasiestudier *
Du kommer vid teamårets början ha avklarat dina gymnasiestudier
Dricker du kaffe?
 
IMG_4540.jpg

Praktiskt om teamåret


Praktiskt om teamåret


 

Så funkar det

Ett teamår på Ny Generation är ett år du ger till Gud och andra. 

Du kommer hjälpa och stötta Sveriges unga kristna att på ett konkret sätt visa på sin tro i sin vardag. Du kommer få omsätta din tro i praktiken och växa alldeles våldsamt - både personligen och i din relation till Gud. Det är ett år då du träffar nya människor, får nya perspektiv och upptäcker nya möjligheter. Du kommer utveckla de gåvor du har och upptäcka nya!

Allt praktiskt stuff

Saknar du information om något eller har fler frågor är du alltid välkommen att höra av dig till hej@nygeneration.se eller 018-13 41 10.


Boende

Ny Generation har ett stort hus i Viksta en halvtimme utanför Uppsala och där kommer du bo tillsammans med dina teamarkompisar under året. I huset finns sju sovrum, två stora allrum, ett rejält kök, tre badrum, en välutrustad tvättstuga, ett inglasat uterum och en stor veranda. Huset står på en stor skogstomt omgiven av vacker natur där man kan ta härliga promenader eller sköna springturer.

NG-huset är fullt möblerat och utrustat med tvättmaskiner och diskmaskin, så du behöver inte tänka på att ta med dig några möbler eller liknande. Kollektivlivet kan vara krävande, med mycket delat ansvar, men det är också hur kul som helst och man skapar både minnen och vänner för livet!


Så funkar ekonomin

Att teama på Ny Generation är en heltidssyssla och du kan med andra ord inte arbeta med annat under året. Finansieringen måste därför vara löst på annat sätt då teamåret tar sin början.

Teamåret kostar 3500 kr/kalendermånad från och med augusti 2019 till och med maj 2020. I månadsavgiften ingår logi, mat & resor inom Ny Generations arbete samt upplevelsen av ett unikt år där du får erfarenheter för livet. Det enda du behöver utöver månadsavgiften är det du använder i egna fickpengar, t ex. för att betala resa hem vid ledighet.

Hur får man ihop det?

Tidigare års teamare har fått ihop till sin månadsavgift framför allt genom sponsorer (hemförsamling, föräldrar, vänner, släkt, företag etc) som har bidragit med en summa per månad. Andra lösningar är egensparade medel, sommar/helgjobb fram till dess att teamperioden börjar, ansökan om stipendier etc.


Kalender

25 april • Sista ansökningsdag

ca 26 april-20 maj • Antagningsperiod

25 maj • INTRO på Ny Generations huvudkontor för alla som antagits

21 augusti • Teamåret startar

19 december • Jullov del 1

Nyårsmontringar

2 januari • Jullov del 2

7 januari • Terminsstart VT20

6-13 april • Påsklov (inkl. påskmontring)

27 maj • Teamårsavslutning


Antagningsprocess

Blir du antagen till teamåret kommer du bli kontaktad och meddelad antagning någon gång under antagningsperioden ca 26 april-20 maj. Du förväntas då ganska snabbt kunna meddela om du vill tacka ja till din plats.

När du tackat ja till din plats är det första som händer INTRO den 25 maj. Då samlas hela teamet för 19/20 på Ny Generations huvudkontor i Uppsala för en introduktion in i teamåret. Då kommer vi gå igenom praktiska bitar, riktlinjer och projekt för kommande läsår och även din rolls arbetsbeskrivning. Det blir också en chans att gå in i sommaren med ansikten på dina blivande teamkompisar och en förväntan på det som väntar till hösten.


Utbildning

Teamåret börjar med en crash course på två veckor i allt vad Ny Generation heter. Du går in som en padawan och kommer ut på andra sidan som Yoda - ready to use the force*.

Vid ett gäng tillfällen under året kommer vi dessutom ses för gemensamma utbildningsdagar (ca 2-3 dagar) och samlas för undervisning, bön och gemenskap!

*Du som inte har sett Star Wars: 1) Se dem. 2) Du kommer lära dig allt du behöver om NG (och Star Wars - skoja) på den två veckor långa utbildningen, för att sedan komma ut på andra sidan rustad för att utföra din roll på bästa vis :)

Klicka här för att se kursplanen och läsa mer!


Internationellt

Ny Generation finns inte bara i Sverige utan i ett antal andra länder. Som teamare är du också en del i att stötta det internationella arbetet. Varje roll bidrar på olika sätt i arbetet utanför Sveriges gränser. Läs mer om på vilket sätt alla de olika rollerna arbetar internationellt i respektive rollbeskrivning.

Under året kommer du också ges möjligheten att få resa och besöka några av de länder där Ny Generation finns, t ex. Norge och Ryssland. Resor med syfte att få utbyta erfarenheter och se hur samma vision engagerar ungdomar över hela världen!


Ledighet

Alla teamare har två veckors ledighet i samband med jul (med undantag för nyårsmontrar där alla teamare är med och skapar Jesus-party) och en vecka i samband med påsk (anpassas till ev. event som Ny Generation montrar på). Övrig ledighet anpassas till schemat i de olika teamen.


 
IMG_4540.jpg

UTBILDNING


UTBILDNING


 

Utbildning

Teamåret börjar med en ca två veckor lång crash course i allt vad Ny Generation heter. Du kommer få de verktyg du behöver för din roll och bli redo för året som ligger framför. På Ny Generation jobbar vi mycket utifrån “learning by doing” och därför kommer mycket av det du lär dig vara utifrån det praktiska du gör och de erfarenheter du får. Men du kommer också få höra från de som gått före och ta lärdom av folk med konkreta kunskaper och erfarenheter inom olika områden.

Nedan kan du se hela kursplanen för uppstartsutbildningen och läsa mer om ledarteamet som håller de olika ämnena!


Kursplan 19/20

• Ny Generations vision

• NG-gruppen - så ser den ut

• Ny Generations historia

• Jobba i projekt

• Ny Generations struktur

• Stories - lär dig vittnesbörden

• Lagar & rättigheter

• Kommunikation

• Våra arbetsverktyg

• NG international family

• Att prata och presentera Ny Generation

• En teamares 10 budord

• Kyrkohistoria

• Vad stabila NG-grupper har gemensamt

• Ekonomi för teamåret

• Genomgång av NG-bilarna

• Genomgång av teamboendet

• Hur vi backar upp grupperna

• Hur vi bemöter grupperna

• Databas

• Att leda sig själv

Tillgängliga pass för Turné & In House*

• NG på turné

• Representera NG

• NG och kyrkan

• Eventmoduler

• Monter

• Starta grupp-samtalet

• Coachning

• Att brainstorma med grupper

• Databas, fördjupning

• Hitta gruppers nästa steg

• Miniandakt

• Rektorshantering

• Föreningsliv

• Kontaktlag

• Gruppträffen

• Monter, före & efter

• Reseplanering

• Utvecklas som talare

• Modifiera ett budskap

• Tala på NG

• Bibelanvändning

• NG-shop

• Intervjua & skriva för NG och webben

• Sociala medier

• Möten i projekt

• Mediaproduktioner - case studies

• NG-tidningen - hur funkar projektet?

• In House och det större perspektivet

• NG In House

• Kommunikation, forts.

• Kreativ process

• Hur NG ser ut

• Planning

• Projektledning

• NG:s utrustning, film & foto

• Designprocess

• Foto

• Filmprojekt

• Drift av webbplatser

• Fundraising på NG

• MailChimp

• Squarespace

* Beroende på vilket team du tillhör och vilken roll du har kommer du utbildas i de ämnen som är aktuella för dig.


Ledarteamet

lärarbilder.001.jpeg


Emma Bergkvist

Ny Generations ledare och verksam i organisationen sedan 2006. Sedan 2016 leder Emma organisationens arbete på daglig basis och jobbar med hur vi kan utveckla arbetet framåt. Hon befinner sig ofta på resande fot och har mångårig erfarenhet av talaruppdrag i små och stora sammanhang. Hon har t ex. predikat på konferenserna Youth, Nyhem och Unite. Hon kommer bland annat ge dig grundpelarna för vad Ny Generation är och står för, vad organisationens syfte är och hur organisationen blivit det den är idag.

lärarbilder.006.jpeg


Sara Borgström
Organisationsutvecklare på Ny Generation och även ansvarig för koordinationen av Ny Generations internationella arbete. Hon är verksam i organisationen sedan 2006 och har under åren hunnit samla på sig erfarenheter inom mängder av områden. Hon innehar en kandidatexamen i Media och kommunikation och är en stark projektledare samt producent då hon t ex. var producent på NGs stora 10 års-jubileum, eventet “Båten”.


lärarbilder2.001.jpeg


Rasmus Lundberg

Turnékoordinator som ansvarar för Ny Generations närvaro i landet - hos skolgrupperna och i kyrkor. Han brinner för genomtänkta event, ungdomsmöten och för att NG-grupper ska träffas och bli peppade att fortsätta i vardagen. Han kommer mest jobba med Turnéteamet och träna dem i allt vad turnélivet innebär, t ex. planering av roadtrips och genomförande av event & montringar.

lärarbild.001.jpeg


Julia Skarin Widlund
Teamkoordinator och ansvarig för teamåret på Ny Generation. Har varit verksam i organisationen sedan 5 år tillbaka och drivs av att teamarna varje år ska få utvecklas och växa i sina roller. Med sin mode och design-utbildning i bagaget ansvarar hon också för NGs webbshop och kombinerar kreativt arbete med administrativt ansvar då hon t ex. ser till så du har allt underlag för att jobba felfritt i medlemsdatabasen och andra planeringsverktyg.

lärarbilder.004.jpeg


Maria Gustafsson

Projektkoordinator på Ny Generation och som namnet antyder är hon en fena på att jobba i och med projekt. Hon brinner för att NG ska höras och synas i alla sina kanaler men också att NG-grupperna ska ha alla resurser de behöver för att underlätta att ha en kristen skolgrupp. Hon kommer jobba med de kommunicerande rollerna både i Turné och In House där ni tillsammans skapar ett så bra stöd som möjligt för skolgrupperna.

lärarbilder.002.jpeg


Andreas Häger

Ett energiknippe som älskar att träffa människor. Har erfarenhet av talaruppdrag och mycket resande och kommer bl a. träna er teamare i bemötande av nya människor och hur vi kommunicerar NG externt. Han är också en hejare på fundraising och arbetsledande i att utveckla det området.

lärarbilder2.002.jpeg


Emmy Flensted-Waleij

Ansvarig för den visuella kommunikationen och brinner för att NG-grupperna ska ha värdefulla resurser som samtidigt har ett tilltalande utseende. Emmy fokuserar på de skapande teamarrollerna och ger verktyg för att kommunicera NG på ett bra sätt i allt från Instagram till montrar.

lärarbilder.005.jpeg


Elisabet Wigfeldt-Jacobsen

Ekonomiansvarig och hittar ständigt nya vägar för ekonomiska brödunder. Studerar just nu på Uppsala Universitet till ekonom och pumpar vidare hennes kunskaper in i organisationen. Hon kommer se till så du har koll på all formalia du behöver och kunna sköta det snyggt.

Under året kommer vi också gästas av olika föreläsare med fördjupade kunskaper inom ämnen som kyrkohistoria, ledarskap och andra relevanta ämnen!

 
IMG_4540.jpg

TESTA ATT TEAMA


TESTA ATT TEAMA


 

Testa att teama

Få en konkret inblick i vad ett teamår innebär genom att själv testa att teama. Du får följa det dagliga arbetet sida vid sida med någon/några av årets teamare på vårt huvudkontor i Uppsala. Kanske har du en praktikvecka du behöver spendera någonstans eller har lite tid över under sportlovet, en studiedag eller en helg? Oavsett kommer vi välkomna dig med öppna armar, försöka ge dig en så rättvis bild som möjligt och givande dagar tillsammans med oss på Ny Generation.

Skicka in din anmälan via formuläret nedan så ses vi!


Har du inte möjlighet att komma till Uppsala men har ett intresse för teamåret?

Några teamare träffar gärna dig på en fika och snackar mer när vi reser i ditt område. Maila oss på hej@nygeneration.se så bokar vi in det!

Praktiskt:

Nedan kan du välja önskad tidslängd och om du vill bo i teamhuset eller inte. 

Vid frågor går det bra att kontakta oss på hej@nygeneration.se eller 018-13 41 10.


Här anmäler du dig!

Namn *
Namn
Områden av intresse:
Finns det något/några områden du är extra intresserad utav kan vi skräddarsy dina dagar utifrån det. Det går bra att kryssa i flera områden. Vill du ha en mer generell bild av teamåret, välj inget specifikt.
Ex. 4-6 mars. Har du flera olika datum du kan, skriv alla :)
Jag behöver boende i NG-kollektivet: