Turnéplanner

Det finns en styrka utan motsvarighet i att möta någon ansikte mot ansikte. Ett möte som kan få en Ny Generation-grupp att orka fortsätta. Vi behöver din effektiva planering och ditt strategiska tänk för att hjältarna på Sveriges skolor ska kunna få så många sådana energigivande möten som möjligt under nästa år. Livet på vägarna blir syfteslöst om man inte vet var man är på väg.

Som turnéplanner kommer hela Sverige vara din specialitet då du ser till att teamet tar sig runt så effektivt som möjligt. Vi söker dig som tycker att det är en rolig utmaning att få med så mycket som möjligt på samma gång. Du har en gnutta storhetsvansinne och vågar spänna bågen, men är tillräckligt välplanerad för att ändå lyckas förverkliga även storslagna planer. Du njuter av att någonting är "tajmat och klart, in i minsta detalj". Så ja - du hade förmodligen varit Charles-Ingvar "Sickan" Jönsson, om du varit med i Jönssonligan. 

Du har en gnutta storhetsvansinne och vågar spänna bågen, men är tillräckligt välplanerad för att ändå lyckas förverkliga även storslagna planer.

Rent konkret så kommer din arbetstid vara en blandning av kontor och resa. Du kommer varva att tillsammans med resten av Turnéteamet vara ute på roadtrip, med att vara på kontoret och förbereda inför eller utveckla nästa resa. Du leder planläggningen för hur ni i Turnéteamet ska resa och jobbar tillsammans med framförallt coacherna fram den ultimata roadtripen.

Du leder planläggningen för hur ni i Turnéteamet ska resa.

Det är naturligt för dig att skaffa dig koll på saker och du gillar antagligen att skriva listor och sedan njuta av känslan att få saker gjort. Som turnéplanner kommer du att inför event vara involverad i allt från helhet till detalj. Du kommer vara den som ser till att resan blir effektiv men också att allt kommer med, då det är du som ansvarar för att sätta ihop pack- och transportlistor samt se till att alla medarbetare på turnén är informerade inför resan.

Som turnéplanner kommer du få vässa dina specifika talanger och möta många nya utmaningar. Du kommer ha ansvar och lära dig om hur olika typer av projekt fungerar. Du kommer tränas av personer med mångårig erfarenhet av projektledning. Under ett år kommer du proppas med riktig arbetslivserfarenhet kring att planera, organisera och projektleda.

Det är sällan vi förstår hur mycket ett möte, ett samtal eller ens ett ord kan få betyda för en annan människa. Som turnéplanner skapar du förutsättningarna så att sådana möten kan äga rum. 

 

Saker som är kul om du har någon erfarenhet av:

• Planera och organisera

• Styra upp resor (t ex gjort en resplan för familjesemestern)

• Driva arbetet i ett team (t ex en frivilliggrupp i kyrkan eller ett grupparbete i skolan)

 

Saker som du kommer göra mycket av som Turnéplanner:

• Göra listor och scheman

• Träna på att projektleda

• Jobba tillsammans med andra!

 

Närliggande områden: Planner, Producent

Kolla den praktiska informationen om teamåret

 
_MG_9924.jpg
 

Här ansöker du till teamåret 18/19!

Samma ansökan finns tillgänglig under alla områdesbeskrivningar. Observera att du inte kan spara svaren till senare. Du behöver fylla i hela ansökan på en gång och sedan klicka "Skicka". Du kommer få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Om du inte får det, hör av dig till hej@nygeneration.se!

Namn *
Namn
Vad söker du?
Jag söker:
Kryssa i alla områden som är intressanta för dig. Det kan finnas vissa möjligheter att kombinera olika uppgifter.
Du måste inte välja något specifikt i första hand. Det går bra att bara kryssa i allt som är intressant ovan.
Låt oss veta om du har intressen inom de områden du sökt & vilka starka sidor du har som skulle funka bra i just de roller du kryssat i.
Ditt DNA
(Typ om du sjunger, spelar något instrument, kan fler språk etc.)
Jag skulle helst spendera en ledig kväll:
Vilka ord skulle du helst sätta upp på väggen:
Detta är mest troligt att ta min uppmärksamhet när jag borde plugga/städa/göra något annat viktigt:
Din historia
Ditt nu
Beskriv situationen du ser framför dig.
Snabbfakta om dig
Jag finns på:
Vi vill gärna hitta dig för att få sätta ett ansikte till din ansökan :)
(Fyra sista behövs ej)
T ex din ungdomsledare. Någon som känt dig längre.
Körkort *
Dricker du kaffe?