Tekniker

Som tekniker i Turnéteamet nöjer du dig inte med att det ser “okej” ut. Du vill använda teknik för att förstora idéerna! Paketeringen behöver matcha innehållet - ett innehåll som får Sveriges unga kristna att sprida Jesus i sin vardag! 

Som tekniker i Turnéteamet kommer du att vara otroligt viktig för att förverkliga de idéer som tagits fram vid ritbordet. På ett fett event behövs fet teknik! Du kommer sköta ljud/ljus/bild under event samt också ansvara för teknikrigg. Du är en person som har erfarenhet av antingen ljudteknik, ljusteknik eller bildteknik. Du har också ett nödvändigt intresse och driv att lära dig mer genom att öka din mängd erfarenhet.

Turnéteamet kommer spendera mesta tiden on the road. Tillsammans med resten av Turnéteamet kommer du genomföra event, ungdomsmöten, workshops osv. Ni kommer träffa stora mängder människor och tillsammans som team kommer ni se till att alla blir sedda och att alla uppmuntras, peppas och inspireras att leva ut sin tro i sin vardag.

Ditt fokus kommer vara “Hur förverkligar och förstorar vi den här idén med hjälp av teknik?”

När ni inte är ute på event eller liknande så spenderas dagarna på kontoret eller i NG-huset. Då kommer du dels serva teknik men också jobba fram nya tekniska lösningar för eventkoncept och montrar. Du kommer tillsammans med dina teamkompisar i Turnéteamet forma Ny Generations event. Som tekniker är du inte en isolerad ö utan du jobbar tillsammans med andra för att skapa kreativa, mäktiga, sköna, roliga, inspirerande event av olika storlekar och former. Ditt fokus kommer vara “Hur förverkligar och förstorar vi den här idén med hjälp av teknik?”.

Teknik är inte bara viktig på stora event. Ny Generation medverkar på många olika ställen med montrar, och som tekniker kommer du vara den som jobbar fram kreativa lösningar för att med teknik och dekorbyggen skapa montern som ingen missar. Det kommer också komma tillfällen att vara med i något mediaprojekt. Det skulle t ex kunna handla om att lösa ljud eller ljus vid en filminspelning tillsammans med filmskaparna i In House-teamet. Som ljudtekniker kommer du också att vara en nyckelspelare i produktionen av NG-podden.

Om du taggas av tanken på att förverkliga galna idéer och samtidigt vill utvecklas i din erfarenhet av teknik är det kanske du som är en av Turnéteamets nya tekniker!

 

Saker som är kul om du har någon erfarenhet av:

• Hantera ljud, ljus och/eller bild

• Teknik i Live-sammanhang (det kan t ex vara att du skött ljudet på din församlings gudstjänster)

 

Saker som du kommer göra mycket av som tekniker:

• Problemlösa

• Rigga

• Jobba Front of House

• Serva teknik

• Tänka kreativt

 

Kolla den praktiska informationen om teamåret

 
Elias Bergkvist, teamade som tekniker 12/13 & 13/14

Elias Bergkvist, teamade som tekniker 12/13 & 13/14

Från NG-bloggen om denna roll:

Intervju med Elias Bergkvist, teamade som tekniker 12/13 och 13/14
• 4 grejer som är go’ roadtrip-underhållning
• Den ultimata spellistan för en ROAD TRIP?

 

Här ansöker du till teamåret 18/19!

Samma ansökan finns tillgänglig under alla områdesbeskrivningar. Observera att du inte kan spara svaren till senare. Du behöver fylla i hela ansökan på en gång och sedan klicka "Skicka". Du kommer få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Om du inte får det, hör av dig till hej@nygeneration.se!

Namn *
Namn
Vad söker du?
Jag söker:
Kryssa i alla områden som är intressanta för dig. Det kan finnas vissa möjligheter att kombinera olika uppgifter.
Du måste inte välja något specifikt i första hand. Det går bra att bara kryssa i allt som är intressant ovan.
Låt oss veta om du har intressen inom de områden du sökt & vilka starka sidor du har som skulle funka bra i just de roller du kryssat i.
Ditt DNA
(Typ om du sjunger, spelar något instrument, kan fler språk etc.)
Jag skulle helst spendera en ledig kväll:
Vilka ord skulle du helst sätta upp på väggen:
Detta är mest troligt att ta min uppmärksamhet när jag borde plugga/städa/göra något annat viktigt:
Din historia
Ditt nu
Beskriv situationen du ser framför dig.
Snabbfakta om dig
Jag finns på:
Vi vill gärna hitta dig för att få sätta ett ansikte till din ansökan :)
(Fyra sista behövs ej)
T ex din ungdomsledare. Någon som känt dig längre.
Körkort *
Dricker du kaffe?