Producent

Som Producent i Turnéteamet blir du en nyckelspelare hela vägen från ritbordet till genomförandet. Du blir den som sköter spakarna bakom kulisserna.

Producenten är den som tar ett helhetsansvar då Turnéteamet är on the road och gör event. Det innebär att det är du som har koll på schemat och ser till att allt görs i rätt tid. Beroende på typen av evenemang kommer du också producera det som händer på scenen efter ett körschema. Det innebär att du är den som säger när en viss lampa ska tändas, när någon ska skickas upp på scen eller när ljudteknikern behöver uppmärksammas på att det snart kommer skickas ljud från en specifik kanal. Inget händer på scenen om du inte sagt “Go”.

Som producent kommer du ha ett ansvar som teamets kontakt med kyrkan eller lokalen vi besöker. Du är den som stegar fram och hälsar när ni anländer och du ser till att alla som behöver ha koll på lokalen får det.

Inget händer på scenen om du inte sagt “Go”.

Under året kommer du tränas att projektleda och producera av personer med lång erfarenhet av event på Ny Generation. När du inte är ute på roadtrip så spenderas dagarna på kontoret med förberedelser inför nästa event. Du kommer ha ansvar för att sätta ihop körscheman och se till att alla medarbetare är informerade inför eventet. Du kommer också, tillsammans med resten av Turnéteamet, jobba fram nya eventkoncept. Detta innebär att delta i produktionen av program på scenen och happenings i monterområden eller liknande.

Under året anordnas ett antal kristna ungdomsevent och konferenser i landet. Dessa tillfällen är perfekta för att möta ungdomar och ge dem verktygen för att sprida Jesu kärlek i skolan. Som producent blir du ansvarig för att boka monterplatser på aktuella konferenser, leda planerandet av vad montrarna ska innehålla och ansvara på plats.

Tillsammans i Turnéteamet kommer ni skapa oförglömliga och livsförvandlande möten där viktiga beslut fattas. Det blir ett år där du om och om igen kommer få din tro utmanad och förnyad när du ser allt fantastiskt som Jesus gör genom Sveriges unga kristna. 

 

Saker som är kul om du har någon erfarenhet av:

• Event i din hemförsamling. Har du t ex hjälpt till att styra upp kyrkans julspel eller liknande?

• Ta en idé till verklighet

• Driva arbetet i ett team (t ex en frivilliggrupp i kyrkan eller ett grupparbete i skolan)

 

Saker som du kommer göra mycket av som Producent:

• Jobba i skarpt läge

• Tänka kreativt och problemlösa

• Tränas i projektledning

 

Närliggande områden: Planner, Turnéplanner

Kolla den praktiska informationen om teamåret

 
Olivia Karlberg, teamade 2012-2014

Olivia Karlberg, teamade 2012-2014

 

Här ansöker du till teamåret 18/19!

Samma ansökan finns tillgänglig under alla områdesbeskrivningar. Observera att du inte kan spara svaren till senare. Du behöver fylla i hela ansökan på en gång och sedan klicka "Skicka". Du kommer få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Om du inte får det, hör av dig till hej@nygeneration.se!

Namn *
Namn
Vad söker du?
Jag söker:
Kryssa i alla områden som är intressanta för dig. Det kan finnas vissa möjligheter att kombinera olika uppgifter.
Du måste inte välja något specifikt i första hand. Det går bra att bara kryssa i allt som är intressant ovan.
Låt oss veta om du har intressen inom de områden du sökt & vilka starka sidor du har som skulle funka bra i just de roller du kryssat i.
Ditt DNA
(Typ om du sjunger, spelar något instrument, kan fler språk etc.)
Jag skulle helst spendera en ledig kväll:
Vilka ord skulle du helst sätta upp på väggen:
Detta är mest troligt att ta min uppmärksamhet när jag borde plugga/städa/göra något annat viktigt:
Din historia
Ditt nu
Beskriv situationen du ser framför dig.
Snabbfakta om dig
Jag finns på:
Vi vill gärna hitta dig för att få sätta ett ansikte till din ansökan :)
(Fyra sista behövs ej)
T ex din ungdomsledare. Någon som känt dig längre.
Körkort *
Dricker du kaffe?