Du kan söka till:

 Coach
• Talare
• Tekniker
 Turnéplanner
• Producent
• Reporter

Det finns en styrka utan motsvarighet i att möta någon ansikte mot ansikte. Ett möte som kan sätta kurs för livet. Mot ett liv där Jesus är i vardagen, där vi lever för andra och där vi tillsammans skapar en bättre värld. I Turnéteamet skapar ni energin och glädjen som får någon att orka fortsätta dela sin tro.

Turnéteamet kommer spendera mesta delen av tiden on the road. Det blir ett spännande år utan motstycke. Du kommer göra avtryck i människors liv samtidigt som du själv tar intryck som blir minnen för livet.

Tillsammans kommer ni använda er kreativitet och utforma event av olika storlekar - allt med syftet att aktivera och inspirera! Sedan kommer ni ge er ut på vägarna och göra ungdomsmöten, event, workshops och samlingar för Ny Generation-grupperna. Med jämna mellanrum kommer ni landa i NG-huset för att ladda om och fylla på.

Ni kommer möta unga kristna på massor av olika platser. En del kommer känna att de har tappat glöden och att de behöver ta ett nytt beslut att vara aktiv i sitt kristna liv. Andra kommer tycka att det är svårt att våga och de kommer behöva känna att någon tror på dem. Ytterligare andra kommer inspirera dig i din tro genom det de gör på sina skolor med Ny Generation-gruppen!

Turnéteamet är för dig som tycker mer om att träffa folk än att sova. Det blir ett år med nya vänner i nya städer. Det är dags att springa framåt, in i nästa äventyr. Den bästa läraren är erfarenhet.

 

Vi söker dig!

Hitta det/de alternativ som passar dig och sedan är det bara att fylla i ansökan. Samma ansökan ligger under varje områdesbeskrivning så det går bra att fylla i ansökan var som helst på sajten. Frågor? Maila hej@nygeneration.se!

 

Turnéplanner

Bakom varje galen idé finns någon som planerar den till verklighet. Gillar du att planera, organisera, styra upp och vara där det händer är du kanske Ny Generations nästa turnéplanner. Som turnéplanner kommer du jobba inom olika områden, både med ett helhetsperspektiv och på detaljnivå.


Producent

Taggas du av att hålla mycket i huvudet samtidigt och vill jobba tillsammans med ett team för att skapa kreativa, nytänkande event? Då är du kanske Turnéteamets nya producent!


Tekniker

Vill du använda dina skills kring ljud/ljus/bild och skapa event och upplevelser som betyder något? Som tekniker i Turnéteamet kommer du utvecklas på ditt område och i din kreativitet samtidigt som du gör verklig skillnad och skapar minnen för livet!


Reporter

Du som gillar att skriva eller fota och taggas av tanken på att fylla Ny Generations sociala medier är kanske Turnéteamets reporter! Du blir den som fångar upp storys, idéer och vittnesbörd och ser till att så många som möjligt får höra om det.


Coach

Som coach i Turnéteamet kommer du vid oräkneliga tillfällen vara den person som levererar det där ordet i rätt tid. Det är sällan vi förstår hur mycket ett möte, ett samtal eller ens ett ord kan få betyda för en annan människa. Du är den som är där fysiskt på plats, ser någon i ögonen och säger “jag tror på dig”.


Talare

Drömmer du om att predika, tala och inspirera andra? Som talare i Turnéteamet kommer du predikotränas och utvecklas i din gåva samtidigt som du kommer hjälpa andra att aktiveras i sin tro och våga ta det där steget som gör skillnaden.