Du kan söka till:

• Copywriter (Skribent)
• Filmskapare
• Grafisk designer
 Planner 
• Webbutvecklare
• Fundraiser

Tänk dig en plats där du tillsammans med ett gäng nya vänner skapar riktig hjälp och inspiration för hjältarna som delar Guds kärlek i sin vardag på skolan. Den platsen är teamet In House på Ny Generation. 

Personer med olika potential och skills kompletterar varandra i ett team som tillsammans kommer pressa de kreativa gränserna för vad som går att göra. Bibeln talar om att vi är i världen men inte av världen. In House på Ny Generation tänker vi att Jesus ska få synas och höras där folk finns. Det innebär att finnas på sociala medier, i folks telefoner - helt enkelt i deras vardag. Detta görs genom filmer, design, texter och schyssta hjälpmedel för att driva kristen skolgrupp och leva ut sin tro där man är.

In House blir du en del av ett team kreativa talanger som under året kommer omvandla talang till expertis med hjälp av faktisk erfarenhet. Du kommer jobba för riktiga grupper, på riktiga skolor men också förverkliga dina egna visioner och idéer. Ny Generation In House är en arena där du får utveckla just din kreativa talang, din kunskap och de attityder du behöver för att lyckas i en värld i konstant förändring.

In House möts ni som gillar text, ni som skapar film eller foto, ni som är kungar på att organisera och ni som sätter färg och form. Tillsammans bildar ni ett oslagbart team som sätter fokus på att se till att alla får chansen att höra om Guds kärlek. Ni som team, är Ny Generation-gruppernas kontaktpersoner, hjälpare och hejaklack - en ovärderlig insats som kan betyda skillnaden för om en ung person klarar att stå upp för sin tro eller inte.

 

Vi söker dig!

Hitta det/de alternativ som passar dig och sedan är det bara att fylla i ansökan. Samma ansökan ligger under varje områdesbeskrivning så det går bra att fylla i ansökan var som helst på sajten. Frågor? Maila hej@nygeneration.se!

 

Grafisk designer

För ett år blir din värld färg, form, design! Du kommer göra affischer och andra trycksaker, sköna produkter och vara med och sätta stilen på filmer och predikoillustrationer. 


Filmskapare

Videobloggar, trailers, kortfilmer, illustrerande filmer...if you can dream it you can do it! Har du intresset för att skapa film av olika slag är du kanske en av Ny Generations nya filmskapare In House? Du kommer ta filmidéer från ritbordet hela vägen till färdigklippt film.


Copywriter

Har du ett språkintresse och gillar att sätta ord på saker är du kanske årets copywriter! Ditt år kommer handla om att skriva i massor av olika sammanhang - allt från korta slogans för affischer till längre texter för tidningar. Dina ord kommer skapa tonläget för Ny Generation.


Planner

Vi söker dig som älskar att skriva listor, planera, organisera och styra upp!
Som planner In House kommer du driva NG-shopen och utvecklingen av resurser för skolgrupperna och se till att alla grupper får bästa möjliga hjälp och stöd under året. Du kommer tränas i projektledning och bli en nyckelspelare i att ta idéer till verklighet där du blir mötesplatsen för kreativitet och koll.. Du kommer ansvara för kontakt och samordning för Ny Generation-grupperna. Du blir spindeln i nätet. 


Webbutvecklare

Har du ett intresse för kodning och programmering är detta platsen där du under ett år får stort kreativt spelrum att bygga häftiga grejer som hjälper, stöttar, inspirerar och aktiverar Sveriges unga kristna! 


Fundraiser

Vi söker dig som älskar att prata med människor, både i telefon och på stora mingel, med en inställning av att “inget berg är för stort för att bestigas”. Du kommer många gånger vara Ny Generations ansikte utåt och ditt primära fokus blir att nå målgruppen som själva inte går i skolan men har möjlighet och vilja att vara med och ge till den yngre generationen.