Fundraiser

Tycker du om att möta människor och triggas av utmaningen i att få med folk på tåget? Du vet vad du tror på och du ser det som ett roligt och viktigt uppdrag att förmedla det vidare till andra så de blir lika passionerade som du är. Då är du kanske Ny Generations fundraiser!

Som fundraiser blir du en viktig ambassadör och ibland personers första kontakt med organisationen och därmed ett ansikte utåt. Ny Generations vision är att inspirera, hjälpa och öppna upp för möjligheter för fler unga att leva ett aktivt kristet liv och du blir avgörande i att hitta personer som vill stötta detta. Ditt primära fokus blir att nå målgruppen som själva inte går i skolan men har möjlighet och vilja att ge till den yngre generationen. 

Ditt primära fokus blir att nå målgruppen som själva inte går i skolan men har möjlighet och vilja att ge till den yngre generationen.

Att teama som fundraiser passar dig som är en minglare och får energi av att möta någon ny. Att koppla med människor är något du älskar och du har lätt för att skapa goda relationer. Du är också målmedveten och taggas av att jobba mot tydliga siffermål. Du är envis och ingen quitter - då du ser ett berg kan du inte vänta med att bestiga det. Du är lite av en vinnarskalle. Då andra ger upp hör du bara Rocky-soundtracket i dina öron och fortsätter springa. 

Ett stort fokus för dig som fundraiser blir att hitta nya sätt att nå ut till människor och få dem att haka på. Ditt arbete kommer präglas främst av kontakt med människor och en del administrativt arbete, men en viktig uppgift är också att jobba fram kreativa lösningar och tillvägagångssätt tillsammans med andra inom olika områden som har med fundraising att göra. Det är därför positivt om du gillar att ta eget ansvar, har självdisciplin och inte tvekar att ta egna initiativ. Du kommer ha flexibla arbetstider som styrs utefter vad som behöver uppnås just den dagen. Rent konkret kan det betyda lediga förmiddagar och längre kvällar för att ringa samtal, eller ibland lämna kontoret och vara på resande fot. 

Du kommer spela en central roll i organisationen och ditt arbete skapar den grundläggande förutsättningen för att Ny Generation-grupperna ska kunna fortsätta sprida Guds kärlek på Sveriges skolor!

 

Saker som är kul om du har någon erfarenhet av:

• Jobba med människor, (ex. butik, kundtjänst..)

• Mingla! Du behöver vara en social person :)

 

Saker som du kommer göra mycket av som Fundraiser:

• Ha kontakt med människor - ringa, maila, face to face osv.

• Jobba med siffermål.

• Engagera och inspirera andra!
 

Närliggande områden: Coach, Talare

Kolla den praktiska informationen om teamåret

 

Här ansöker du till teamåret 18/19!

Samma ansökan finns tillgänglig under alla områdesbeskrivningar. Observera att du inte kan spara svaren till senare. Du behöver fylla i hela ansökan på en gång och sedan klicka "Skicka". Du kommer få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Om du inte får det, hör av dig till hej@nygeneration.se!

Namn *
Namn
Vad söker du?
Jag söker:
Kryssa i alla områden som är intressanta för dig. Det kan finnas vissa möjligheter att kombinera olika uppgifter.
Du måste inte välja något specifikt i första hand. Det går bra att bara kryssa i allt som är intressant ovan.
Låt oss veta om du har intressen inom de områden du sökt & vilka starka sidor du har som skulle funka bra i just de roller du kryssat i.
Ditt DNA
(Typ om du sjunger, spelar något instrument, kan fler språk etc.)
Jag skulle helst spendera en ledig kväll:
Vilka ord skulle du helst sätta upp på väggen:
Detta är mest troligt att ta min uppmärksamhet när jag borde plugga/städa/göra något annat viktigt:
Din historia
Ditt nu
Beskriv situationen du ser framför dig.
Snabbfakta om dig
Jag finns på:
Vi vill gärna hitta dig för att få sätta ett ansikte till din ansökan :)
(Fyra sista behövs ej)
T ex din ungdomsledare. Någon som känt dig längre.
Körkort *
Dricker du kaffe?