Sponsra en bibelutdelning

Ett väldigt konkret sätt att stötta skolgrupper på är genom vår kampanj där du kan sponsra dem med en bibelutdelning. Genom åren har nästan en halv miljon biblar delats ut av Ny Generation-grupper på skolor och universitet - och nu kan du hjälpa dem att göra detta via vår shop!

Såhär funkar det:
1. Du beställer biblar i NG-shopen
2. Biblarna skickas till nästa NG-grupp som vill göra en bibelutdelning
3. NG-gruppen delar ut biblar på sin skola

Tre av de NG-grupperna som fick del av Bibelpotten i påskas 👇

 
berzeliuspåsk (1).JPG

Ny Generation på Berzeliusskolans gymnasium och grundskola i Linköping gömde påskägg med biblar och godis runtom på skolan. De satte upp affischer på skolan och presenterade sin grupp, vilket bland annat ledde till att gruppen fick 40 nya följare på Instagram, berättade gruppledaren Emil.

 
sid3-Luleå gymnasieby.JPG

Ny Generation på Luleå Gymnasieby fick under en religionslektion chansen att berätta om sin tro genom personliga vittnesbörd och inspirerande youtube-klipp. Efteråt delades biblarna ut till klassen. Läraren var jättepositiv till initiativet och ville att de skulle vara med på fler lektioner, och gruppledaren Brianna berättar att det kändes väldigt bra och välsignat, då gruppen hade bett mycket innan satsningen.

nola.jpeg

Gruppen på Nolaskolan i Örnsköldsvik gjorde godispåsar med biblar i som de delade ut utanför matsalen. De passade även på att berättade om Bibeln och gruppen. Detta blev en lyckad satsning och alla biblar tog slut, enligt gruppledaren Johanna.