planner.jpg

Lets go


sdfgdfgh

SCROLL DOWN

Lets go


sdfgdfgh

 

Hej allihopa! laksfjalkfjadlfjaölsfjalskfjalskfdfjkdfdnvld
slkdcvdfslvdsldkvdsldkvdslvkjdslvjdsvldslvdslvndmlvmndmvnj ifodke,mnfhjvuioklmdfjik

Elias-Nobel.png
Ibland är jag en halv alv.
— Andreas

 
Name *
Name
 

planner.jpg

In House test


In House test


 

Du kan söka till:


Tänk dig en plats där du tillsammans med ett gäng nya vänner skapar riktig hjälp och inspiration för hjältarna som delar Guds kärlek i sin vardag på skolan. Den platsen är teamet In House på Ny Generation. 

Personer med olika potential och skills kompletterar varandra i ett team som tillsammans kommer pressa de kreativa gränserna för vad som går att göra. Bibeln talar om att vi är i världen men inte av världen. In House på Ny Generation tänker vi att Jesus ska få synas och höras där folk finns. Det innebär att finnas på sociala medier, i folks telefoner - helt enkelt i deras vardag. Detta görs genom filmer, design, texter och schyssta hjälpmedel för att driva kristen skolgrupp och leva ut sin tro där man är.

In House blir du en del av ett team kreativa talanger som under året kommer omvandla talang till expertis med hjälp av faktisk erfarenhet. Du kommer jobba för riktiga grupper, på riktiga skolor men också förverkliga dina egna visioner och idéer. Ny Generation In House är en arena där du får utveckla just din kreativa talang, din kunskap och de attityder du behöver för att lyckas i en värld i konstant förändring.

In House möts ni som gillar text, ni som skapar film eller foto, ni som är kungar på att organisera och ni som sätter färg och form. Tillsammans bildar ni ett oslagbart team som sätter fokus på att se till att alla får chansen att höra om Guds kärlek. Ni som team, är Ny Generation-gruppernas kontaktpersoner, hjälpare och hejaklack - en ovärderlig insats som kan betyda skillnaden för om en ung person klarar att stå upp för sin tro eller inte.

 

Vi söker dig!

Hitta det/de alternativ som passar dig och sedan är det bara att fylla i ansökan. Samma ansökan ligger under varje områdesbeskrivning så det går bra att fylla i ansökan var som helst på sajten. Frågor? Maila hej@nygeneration.se!

 

Webbredaktör

På detta område blir du den som planerar och formar Ny Generations kommunikation online. Du blir the master of Facebook, Instagram, Twitter osv och kommer detaljplanera kreativt, aktiverande och inspirerande innehåll som skapar verklig förändring.


Grafisk designer

För ett år blir din värld färg, form, design! Du kommer göra affischer och andra trycksaker, sköna produkter och vara med och sätta stilen på filmer och predikoillustrationer. 


Filmskapare

Videobloggar, trailers, kortfilmer, illustrerande filmer...if you can dream it you can do it! Har du intresset för att skapa film av olika slag är du kanske en av Ny Generations nya filmskapare In House? Du kommer ta filmidéer från ritbordet hela vägen till färdigklippt film.


Copywriter

Har du ett språkintresse och gillar att sätta ord på saker är du kanske årets copywriter! Ditt år kommer handla om att skriva i massor av olika sammanhang - allt från korta slogans för affischer till längre texter för tidningar. Dina ord kommer skapa tonläget för Ny Generation.


Gruppcoach In house

Som gruppcoach In House blir du spindeln i nätet för Ny Generation-grupperna. Du kommer driva utvecklingen av resurser för skolgrupperna och se till att alla grupper får bästa möjliga hjälp och stöd under året. Du kommer personligen ha kontakt med och ansvar för en viss del av NG-grupperna.


Planner

Vi söker dig som älskar att skriva listor, planera, organisera och styra upp! Dig vill vi ha med i alla möjliga kreativa mediaprojekt där du blir mötesplatsen för kreativitet och koll. Du kommer tränas i projektledning och bli en nyckelspelare i att ta idéer till verklighet.


Webbutvecklare

Har du ett intresse för kodning och programmering är detta platsen där du under ett år får stort kreativt spelrum att bygga häftiga grejer som hjälper, stöttar, inspirerar och aktiverar Sveriges unga kristna!