Som planner blir du ansvarig för kontakten med ett viss del av Ny Generation-grupperna. Vi behöver dig som gillar att planera, organisera och vara kreativ! Du kommer också vara i kontakt med NG-grupperna via telefon, mail, SMS, Snapchat, Facebook för att ha fingertoppskänslan för hur vi bäst hjälper grupperna!

Vill du ta ett år där du växer i din tro, men också växer och utvecklas som person är detta något vi tycker att du ska haka på!

Det är kul om du har någon erfarenhet av att vara med i eller driva Ny Generation-grupp. På så sätt har du förståelsen för både hur kul men också hur tufft det kan vara. Tillsammans med andra planners kommer du ta fram vilka resurser som ska finnas för skolgrupperna för året, så en god dos kreativitet kommer behövas :)

Som planner kommer du spendera största delen av din tid Ny Generations huvudkontor. Utifrån din plats där kommer du stå i kontakt med ett nätverk av NG-grupper. Du kommer vara deras mastermind - deras spindel i nätet, som hjälper och uppmuntrar.

Du kommer få med dig ovärderliga erfarenheter av att planera, organisera, jobba i kreativ process och leda. Erfarenheter som du kommer ha massor av nytta av i livet!

Du kan läsa mer om att teama som planner här. Via samma länk kan du ansöka!

Comment