Full rulle hela veckan lång! Några teamare klipper och klistrar dekorationer till Generationsafton.

Full rulle hela veckan lång! Några teamare klipper och klistrar dekorationer till Generationsafton.

Om mindre än en månad, 7 oktober, smäller det med ett hejdundrande födelsedagskalas för Ny Generation! I år är det 15 år sedan NG grundades och det firas med en välgörenhetskväll till förmån för skolgruppernas arbete i Pingstkyrkan i Uppsala klockan 17 (Har du inte köpt biljett än, eller vill veta mer? Allt du behöver finns här!)

Redan nu pågår dock förberedelserna för fullt på NG-kontoret. Vi packar brevutskick med inbjudningar till kvällen, jobbar med att marknadsföra den i sociala medier och andra kanaler - och framförallt planerar upp själva programmet!

Och vi har vi en massa spännande grejer på gång! De senaste veckorna har vi bland annat jobbat med att planera en förfest för Ny Generation-grupper som vi ska ha tidigare under lördagen, där vi vill peppa eleverna till att börja höstterminen med ännu fler satsningar och få dem att lära känna andra skolgrupper från hela Sverige! Hur bra är inte det? :)

Vi ser i alla fall väldigt mycket fram emot Generationsafton, och hoppas att du gör likadant så att vi ses i Uppsala Pingst 7 oktober!

Comment