Något av det bästa med ett teamår är att ett helt gäng sköna människor med helt olika personligheter och gåvor kommer samlas och göra något fantastiskt tillsammans!
Vi är alla olika. Vi har olika starka och svaga sidor. Vi kompletterar varandra...och vi reagerar olika på olika ord.

Ta ordet effektivitet till exempel. De finns - de som rätar på ryggen med ett litet leende spelande i mungipan när de hör det ordet. Personerna som älskar känslan av att få saker gjorda. Känslan att bocka av saker från en lista. Se hur listan blir kortare och kortare. När det är som mest pressat blir de personerna inte förvirrade - de blir kristallklara i huvudet. Världen rör sig långsammare. Allt går i slow motion. Förutom deras hjärnor. Den rör sig som Quicksilver i den här scenen från "X-men: Days of future past":

Eller som Chekov i denna scen från Star Trek. De är personerna som springer genom skeppet skrikandes "I can do zat, I can do zat!!" för att sedan som en boss leverera när det gäller:

Man skulle kunna gå så långt som att säga att de är som denna alien som sitter och sorterar brev i lådan i detta klipp. Minus ciggen kanske:

Om du är en av de personer som börjar le när du ser detta och känner "OKAY! Lets get some stuff DONE!" då vill vi här och nu säga att du borde söka till Planner, Fundraiser eller Turnéplanner (beroende på om du dras åt Turné eller In House). Det personlighetsdraget kan vara bra även i andra roller men i dessa tre är detta drag ett av de viktigaste. Draget som gör att du inte skräms av ordet effektivitet - du känner istället "bring it on".

Ansök senast 25 april.

Läs mer och ansök till Planner här.
Läs mer och ansök till Turnéplanner här.
Läs mer och ansök till Fundraiser här.

Comment