Johanna valde att Sverigeteama och hälsar: Du kommer bli amazed!

Att vara med i en Ny Generation-grupp är att vara en vardagshjälte! Och vardagshjältar förtjänar den bästa möjliga uppbackningen. Som Sverigeteamare får man äran att jobba väldigt nära dem och hjälpa dem med allt de behöver.

- Jag vill verkligen vara den personen som finns där och uppmuntrar dem, för de är värda det, berättar Johanna.

Den mesta tiden för en Sverigeteamare går ut på att åka runt och träffa alla grupper på så kallade gruppträffar. Det är helt enkelt ett tillfälle då man får se hur gruppen har det och vad de behöver hjälp med. Och inte minst få höra och sedan berätta vidare alla fantastiska vittnesbörd om allt som händer på deras skolor.

- Att teama är ännu bättre än jag hade förväntat mig, speciellt att få träffa grupperna och se vad de gör. Jag blir inspirerad att göra saker själv, säger Johanna.

Till dig som funderar på att teama vill Johanna hälsa:
Du kan läsa på hur mycket du vill om hur det är att teama och fråga alla som teamat tidigare, men du kommer ändå bli amazed! Mitt första teamår - Wow. Du kommer få träffa många fantastiska människor och växa så sjukt mycket i din tro, och Gud kommer göra fantastiska grejer genom dig. Det är något du bara måste uppleva.

Rebecka Bryne
Produktionsteamet
rebecka.bryne@nygeneration.se

Läs mer och ansök online på:
www.nygeneration.se/teama

Comment