Under ett teamår på Ny Generation kommer du få otaliga tillfällen att besöka nya spännande platser. Oavsett om du är i Turnéteamet och du kommer bli expert på att roadtrippa eller om du är In House och du kommer åka på spännande upptäcksfärder i jakt på en perfekt location för ert nästa filmprojekt - så kommer du behöva vässa dina packnings-skills.

Det är okej - du kan torka dina oroliga tårar - NG-bloggen är här för att hjälpa dig! På Ny Generations huvudkontor har vi tillsammans årtionden av erfarenhet av road trips och utnämner, utan att skämmas, oss själva till packnings-royalty inom kristenheten :)

Här kommer våra 7 packningstips:

1. Tänk väska + handbagage, trots att du inte ska flyga
Vem orkar gå och bära runt på en stor väska överallt efter ett tag? Inte du antagligen. Se till att packa i en väska, men ändå ha en liten väska eller rygga för det mest nödvändiga. På så sätt blir du så mobil som möjligt under dagarna!

2. Investera i en liten men skön sovsäck och luftmadrass + en kudde som luften går att pressa ur
Ta vårt expertråd och investera i sovsäck och luftmadrass som är både sköna och inte tar mycket plats. Man vill inte frysa om natten men efter ett antal road trips är man väldigt tacksam till sig själv om storleken på sovgrejerna inte gör att man måste ha två extra påsar. En smaksak och prioriteringsfråga förstås, men väl värt det extra besväret att leta lite mer. Vill du satsa på överkursen skaffar du också en kudde som tillåter att du pressar ur luften ur den när du packar.

3. Skaffa pump
Gör det bara. Här talar jag från egen erfarenhet. Jag var en teamare som tänkte "äsch, det är väl bra träning för lungorna att inte ha pump till luftmadrassen" and boy was I wrong. Efter kväll nr 3 sitter man där och tänker "inte igen....snälla inte igen" och kastar avundsjuka ögonkast på teamkompisen som glatt pluggar in sin elektriska luftmadrasspump i vägguttaget. Som tur är kommer du ha snälla teamkompisar som kommer låna ut sina pumpar, men om du vill dra ditt strå till stacken - skaffa en luftmadrasspump.

4. Planera outifts - åtminstone lite
Oavsett om du har ett modeintresse eller inte kan det vara en bra idé att planera lite outfits för dagarna du är borta. Det kommer göra att du inte tar med dig onödigt mycket kläder!

5. Rulla kläderna när du packar
Det förhindrar skrynkling och tar mindre plats!

6. Skaffa småburkar för neccessär-saker
Detta är en sån där grej man kanske tänker någon gång men aldrig gör annars. Men här är tillfället: köp reseburkar för schampoo, tvål och krämer om du har såna! Billiga resekit går att hitta lite var stans - t ex Åhlens eller H&M. På så vis får du med dig bara det du behöver och sparar massor av plats i neccessären på att inte packa hela flaskor...! Dessutom minskar risken för schampoo-i-väskan-olyckor.

7. Glöm inte vattenflaskan
Man mår seriöst bättre om man kommer ihåg att fylla på med vatten i kroppen. Dessutom skadar det inte att unna sig en snygg vattenflaska som lyser upp vardagen :)

Har du fler tips? Lämna dem i kommentarerna :)

/Sara

Du kan läsa mer om teamåret och även ansöka här:
www.nygeneration.se/teama

Comment