Framförallt som turnéteamare kommer många timmar spenderas på roadtrips! Dessa timmar i bilen är perfekta tillfällen att lära känna varandra mer och ha riktigt, riktigt kul! Här kommer därför några tips på grejer att snacka om/göra i bilen:

Antingen eller.

Vår eller höst?
Hamburgare eller pizza?
Vanilj eller chokladglass?

Att välja vilket alternativ som tilltalar en mest och motivera sitt svar säger ganska mycket om ens personlighet. Så det här är ett tips för att lära känna sitt resesällskap lite bättre!

Introtävling.

Gillar man musik kan någon agera DJ + tävlingsledare i en introtävling. Passagerarna ska vara först i att på något sätt ge sig till känna om de tror de kan låten introt tillhör och sen som sig bör - sjunga refrängen till låten i fråga.

Man kan köra bäst av 10, först till 5 eller vad som passar beroende på hur kul det är, hur duktig någon är eller hur mycket tid man har. Men det skapar garanterat lite härlig allsång längs vägen!

Vill man ha musikgemenskap the other way around kan man ju köra på silent disco! Alla har sin egen musik i öronen men ni sittdansar tillsammans :)

Klassiker: Samla bilar i en färg.

Alla deltagare väljer en färg och räknar hur många bilar i den färgen man passerar. Först till ett visst antal eller den som samlat flest vinner!

3 icebreaker-samtalsämnen:

Vad ville du som yngre jobba med när du blev stor?
Om du var en superhjälte, vad skulle du ha för superkraft?

Vilket språk skulle du vilja kunna flytande och varför?

Comment