gafton_hero_169_withoutLogoAndBorders-Sq.png
gafton_hero_169_withoutLogoAndBorders-Sq.png

Mer info


SCROLL DOWN

Mer info


 

Välkommen på Generationsafton!

Ny Generation fyller 15 år och firar med en välgörenhetsgala för skolgruppsarbetet. Det blir en omistlig kväll för alla åldrar.

Anslut till hejarklacken för den unga generationen som tar Jesu kärlek till sin skola. Under en färgsprakande afton i Uppsala Pingst kommer vi tacka Gud för vad Han gjort på Sveriges skolor under de senaste 15 åren och samtidigt blicka framåt. Kvällen kommer att bli en kombination av födelsedagsfest och välgörenhetsgala, för att fira att Ny Generation fyller 15 år. Kom och hör vittnesbörd om liv som förvandlats, sjung lovsång och hör talare från olika sammanhang predika om något som förenar dem - passionen för den unga generationen. 

Generationsfrågan är aktuell i Svensk kristenhet idag. Hur kan vi hjälpa den unga generationen att bevara sin kristna tro och leva för Jesus i sin vardag, i skolan och på universiteten? Ny Generation är en rörelse av kristna ungdomar som organiserar sig i skolgrupper för att sprida Jesu kärlek på sina skolor och universitet. I en miljö som blir mer och mer stängd för kyrkor och missionsorganisationer så är dessa ungdomar ett hopp för framtiden. Generationsafton blir ett tillfälle för dig att ansluta till hejarklacken. Kom och få reda på hur du kan stötta den unga generationen så att de kan fortsätta lysa för Jesus på sina skolor och universitet.

    
 

Medverkande

 

Generationsafton blir en glittrande kväll med skön musik, vittnesbörd från ungdomar och talare från Ny Generations 15-åriga historia och nuvarande ledarskap. Det blir en kväll där generationsmöte är i fokus och vikten av detta för kristenhetens framtid.

Flera spännande medverkande släpps vid skolstart! 🎉

 
DAN.png

Emma Bergkvist

Emma engagerade sig i Ny Generation redan som tonåring då hon startade en av de tidigaste Ny Generation-grupperna. Idag är hon ledare för hela arbetet.

Dan Salomonsson

Dan är föreståndare för Uppsala Pingst, en erfaren förkunnare och medarrangör för eventet. 

Skärmavbild 2017-06-29 kl. 09.39.34.png

Joakim Lundqvist

Joakim grundade Ny Generation i Sverige och var ordförande 2002-2013. Idag är han huvudpastor för församlingen Livets ord.

Brad Hawkes

Brad Hawkes ledde Ny Generations internationella arbete under många år. Han var även NG Sveriges ordförande 2013-2016. 

 

🙌🏽 Köp biljett redan nu! 🙌🏽

För att genomföra köpet flyttas du till NG-shopen där du kan checka ut med säker kortbetalning.