bakgrund2.jpg
bakgrund2.jpg

ALL IN & kyrkan


SCROLL DOWN

ALL IN & kyrkan


Vad är egentligen ALL IN?

ALL IN är ett maxat tvådagarsevent om at ge sina 100% till Gud. Det börjar med en fredagkväll med underhållning på menyn. Musik, tävlingar, gemenskap och en enklare Jesus-presentation gör denna kväll till ett grymt tillfälle för ungdomar att ta med sig vänner som inte är troende. 

Lördagens fokus ligger på den kristna skolungdomen. Dagen börjar med en "VIP-brunch" för ledare i Ny Generation-grupper och ledare i kyrkan. Detta följs av kortare seminarium LIVE-inspelning av NG-podden och avslutas med ett härligt ungdomsmöte på kvällen.

Här hittar du det fullständiga schemat med alla programpunkter!


NG + kyrkan

Ny Generation vill vara ett verktyg för kyrkan och jobba med er sida vid sida - ALL IN är något vi gör tillsammans. Det är ni i den lokala församlingen som har den regelbundna kontakten med ungdomarna i deras vardag. ALL IN varar över en helg, men det som planteras tror vi kan växa, och där är den lokala församlingen jätteviktig.

Vi anser att skolan är världens viktigaste plats och skolan är ett missionsfält där de kristna eleverna är nyckelpersoner. Det finns ungdomar i er stad som är hjältar och lyser för Jesus i skolan varje dag. ALL IN finns för att uppmuntra dem till att ge sitt allt, se det större perspektivet och leva för andra. Vi vill att det i stad efter stad ska tändas en ny eld för Jesus i skolan genom att ungdomar hittar ny passion och NG-grupper startas.

Det är dags att gå ALL IN för Gud, för skolan, för andra - för något större.

Kontakta oss!

Är du intresserad av ett ALL IN i din stad, vill ha mer praktisk information om pris, hur det går till osv. eller undrar något annat - fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Namn *
Namn

Kontakt

Skärmavbild 2017-03-30 kl. 14.53.23.png

Maria Edlundh
Kommunikatör

Tel: 072-2095500
Mail: maria.edlundh@nygeneration.se

Skärmavbild 2017-03-30 kl. 14.53.30.png

Emma Bergkvist
Ledare

Tel: 070-7749870
Mail: emma.bergkvist@nygeneration.se