bakgrund2.jpg
bakgrund2.jpg

ALL IN & kyrkan


SCROLL DOWN

ALL IN & kyrkan


Vad är egentligen ALL IN?

ALL IN är ett maxat tvådagarsevent om at ge sina 100% till Gud. Det börjar med en fredagkväll med rejält med feststämning. Kvällen inleds med förfest och festkväll innan ett härligt ungdomsmöte tar vid på kvällen.

Lördagens fokus ligger på den kristna skolungdomen. Dagen börjar med en "VIP-brunch" för ledare i Ny Generation-grupper och ledare i kyrkan. Detta följs av seminariet "Skolan - världens viktigaste plats" och olika NG-talks och avslutas med en kick out-avslutning på eftermiddagen.

Här hittar du det fullständiga schemat med alla programpunkter!


NG + kyrkan

Ny Generation vill vara ett verktyg för kyrkan och jobba med er sida vid sida - ALL IN är något vi gör tillsammans. Det är ni i den lokala församlingen som har den regelbundna kontakten med ungdomarna i deras vardag. ALL IN varar över en helg, men det som planteras tror vi kan växa, och där är den lokala församlingen jätteviktig.

Vi anser att skolan är världens viktigaste plats och skolan är ett missionsfält där de kristna eleverna är nyckelpersoner. Det finns ungdomar i er stad som är hjältar och lyser för Jesus i skolan varje dag. ALL IN finns för att uppmuntra dem till att ge sitt allt, se det större perspektivet och leva för andra. Vi vill att det i stad efter stad ska tändas en ny eld för Jesus i skolan genom att ungdomar hittar ny passion och NG-grupper startas.

Det är dags att gå ALL IN för Gud, för skolan, för andra - för något större.

Kontakta oss!

Är du intresserad av ett ALL IN i din stad, vill ha mer praktisk information om pris, hur det går till osv. eller undrar något annat - fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Namn *
Namn

Kontakt

_MG_9911.jpg

Maria Edlundh
Kommunikatör

Tel: 072-2095500
Mail: maria.edlundh@nygeneration.se

_MG_9741.jpg

Emma Bergkvist
Ledare

Tel: 070-7749870
Mail: emma.bergkvist@nygeneration.se