ANSÖK HÄR VILKA TEAM? HEM PRAKTISKT KONTAKT
FÖR ATT DET HANDLAR OM JESUS.
FÖR ATT DET HANDLAR OM ANDRA.
FÖR ATT DET HANDLAR OM DIG.
5 BRA ANLEDNINGAR ATT TEAMA PÅ NG 1 Ge ett år till Gud och andra 2 Hjälp och stötta Sveriges unga kristna att på ett konkret sätt visa på sin tro i sin vardag 3 Omsätt din tro i praktiken och väx alldeles våldsamt - både personligen och i din relation till Gud 4 Utveckla de gåvor du har och upptäcka nya 5 Träffa nya människor, få nya perspektiv och upptäck nya möjligheter
ANSÖK HÄR
#TEAMAPÅNG
DU KAN SÖKA TILL NÅGOT AV FÖLJANDE TEAM:
SVERIGETEAM PRODUKTIONSTEAMET

Det finns hundratals Ny Generation-grupper och 12000 medlemmar i Sverige. Varje Ny Generation-grupp är unik och är värd bästa möjliga uppbackning och stöd. Som Sverigeteamare blir du en del av ett härligt gäng som efter grundutbildningen bor, jobbar och reser ihop i norra, centrala eller södra Sverige.

 

Sverigeteamen söker dig som vill besöka, peppa, backa upp och inspirera kristna ungdomar att vara ljus på sina skolor. Du kommer hjälpa till att starta nya grupper och under året kommer du dela Ny Generations vision i samband med ungdomssamlingar, möten och konferenser.

 

Under ditt teamår kommer du vara engagerad i en rad olika Ny Generation-arrangemang, event och storgruppssamlingar. Ett spännande, utmanade och otroligt roligt år väntar på dig, och du kommer både att växa som människa och i din relation till Jesus.

Ny Generation producerar varje år mängder av resurser för Ny Generation-grupperna och genomför massor av olika evenemang. De personer som skapar, planerar och genomför detta är Produktionsteamet.

 

Som Produktionsteamare är du baserad på Ny Generations huvudkontor men kommer också resa runt i landet och genomföra event samt dokumentera allt det fantastiska som Ny Generation-grupperna gör på sina skolor.

 

Produktionsteamet söker dig som är kreativ och kan skriva, fota, filma, redigera, illustrera, programmera hemsidor, sjunga, spela instrument, är tekniker eller gör något annat produktionsrelaterat. Du blir en del av ett kreativt gäng som satsar resurser och talang på att ge Ny Generation-grupperna bästa möjliga resurser, material och inspirerande event.

 

Om du söker till att bli produktionsteamare på Ny Generation kommer du behöva skicka in arbetsprover/auditionfilmer och kommer att bli kontaktad om detta när din ansökan kommit in. Arbetsproverna utformas individuellt utifrån de kunskaper du anger.

PRAKTISKT

Tidsperiod

Teamåret startar onsdag 19 augusti 2015 och avslutas 26 maj 2016. Du kommer också bli kontaktad angående en informationsdag den 30 maj 2015 om du antas till teamåret 15/16.

 

Utbildning

Samtliga team genomgår en omfattande två veckor lång utbildning i början av läsåret, och vidareutbildas fortlöpande under resten av läsåret. Var femte/sjätte vecka samlas alla team till gemensamma utbildningsdagar med undervisning, bön och gemenskap.

 

Ekonomi

När man teamar är man med och betalar för mat och boende. Ett teamår kostar 3 000 kr/månad från och med augusti 2015 till och med maj 2016. I priset ingår logi, mat, resor och studiematerial. Det enda du behöver utöver månadsavgiften är det du använder i egna fickpengar.

Att teama på Ny Generation är en heltidssyssla och du kan med andra ord inte arbeta med annat under

året. Finansieringen måste därför vara löst på annat sätt då teamåret tar sin början.

 

Tidigare års teamare har fått ihop till sin månadsavgift framför allt genom sponsorer (hemförsamling, föräldrar, vänner, släkt, företag etc) som har bidragit med en summa per månad. Andra lösningar är egensparade medel, sommar/helgjobb fram till dess att teamperioden börjar, ansökan om stipendier etc. Kontakta gärna de nuvarande teamarna för tips och råd. Börja värva sponsorer redan nu!

 

Ledighet

Samtliga teamare har två veckors ledighet i samband med jul och en vecka i samband med påsk. Övrig ledighet anpassas till schemat i respektive team.

SVERIGETEAM
MARIA EDLUNDH
TELEFON: 072 209 55 00
MAIL: MARIA.EDLUNDH@NYGENERATION.SE

KONTAKT

PRODUKTIONSTEAMET
EMELIE BREDMAR
TELEFON: 070 764 97 01
MAIL: EMELIE.BREDMAR@NYGENERATION.SE

NY GENERATIONS HUVUDKONTOR

TELEFON: 018-13 41 10

MAIL: HEJ@NYGENERATION.SE

WWW.NYGENERATION.SE

ANSÖK HÄR
TILL
TOPPEN
NG.SE